DeAngelo Hall Wint Van Bears

Intercepted

Intercepted

Cornerback DeAngelo Hall was er zondagavond hoogst persoonlijk verantwoordelijk voor dat de Washington Redskins wonnen tegen de Chicago Bears. Hall evenaarde een NFL-record door vier keer een interception te pakken op Chicago quarterback Jay Cutler.

Een van de onderscheppingen bracht Hall terug voor een 92-yard touchdown. Met zijn vierde en laatste interception behield hij de overwinning van zijn ploeg.

De interceptions waren een terugslag voor Cutler, die sinds zijn verloving met offensive coordinator Mike Martz eigenlijk aan een nieuwe opmars bezig was. Na zes touchdowns en 2 interceptions om het seizoen te openen heeft Cutler echter weinig meer laten zien. Sinds hij 3 oktober in de mangel werd genomen door de New York Giants (9 sacks) heeft Cutler een touchdown gegooid en vijf interceptions.

Lees ook:Cutler Deelt Lakens Met Kristin Cavallari
Lees ook:Bears In Super Bowl XLV?
Lees ook:Trend: Van Hoofdcoach Naar Coordinator
Lees ook:Dallas Niet Naar Eigen Super Bowl?
Lees ook:Cutler vs. Orton: Wie Kreeg De Beste Deal?

7 reacties op “DeAngelo Hall Wint Van Bears

  1. Dennis

    Wat een offensieve explosie van de Raiders! Fantastische McFadden, is er op dit moment een betere rb in de NFL? Damn Hue Jackson heeft het fantastisch neergezet. Over 2 weken winnen van de Chiefs en de playoffs komen heel dichtbij! Neem aan dat er in de eerste uitgave van USA Sports een extra bijlage bijzit van de Raiders, lijkt me wel terecht, wat een team!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Theo

    Wat is er met Hall aan de hand dit seizoen??
    Hij kan tegenwoordig ook al tacklen!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wilco

    Elke week zie ik weer dingen gebeuren en denk ik……dit slaat nergens op. Raiders die winnen met zulke cijfers, Browns die Brees gek maken, Bills die meer dan 30 punten maken tegen Ravens en bijna winnen, Chargers die maar niet kunnen winnen, Cowboys die al één overwinning te veel hebben, Chiefs die opeens goed zijn en ga zo maar door. Gek seizoen dit.
    ..
    Redskins spelen al weken matig en maken elke week kans om te winnen….en nou winnen ze ook weer met een spel wat eigenlijks om te janken is.
    Leuke quote van Cutler:”I’ve played against (Hall) before,” Cutler said. “There’s no reason to shy away from him. That’s hard for me to say throwing four picks to the guy but I still think if we had to play him tomorrow I’d go after him every time.”
    Slimme jonge die Cutler.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jahappey

      Huh? Vanwaar die verbazing? Dit soort leuke, verrassende uitslagen komen toch elk seizoen in de NFL voor. En is toch precies één van de vele redenen om deze geweldige sport te volgen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wilco

        Euh niet helemaal, zo´n seizoen kan ik me niet herinneren. Het niveau ligt heel dicht bijelkaar en heel veel teams spelen heel onconstant.
        Voor verassende uitslagen kan ik ook dammen of bowls kijken…dus een reden om de sport te volgen is het voor mij niet. Maar ik snap je punt.

          /   Beantwoorden  / 
  4. Maarten

    Cutler was al lang blij dat ‘ie de bal kon gooien zonder gesacked te worden. Die INTs kunnen je geen zak meer schelen als je anders elke play door een D-line man van 300 pounds vermoord wordt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      The bears are what we thought they are!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.