Geen perfect seizoen Packers

Arrowhead

Arrowhead

Net zoals op Lambeau Field heerst er in het Arrowhead Stadium van de Kansas City Chiefs een bepaalde mystiek. Noem het indianengrond. De Green Bray Packers kwamen daar vanavond hardhandig achter.

Vooral quarterback Aaron Rodgers moest het ontgelden. De bejubelde spelleider van de Pack kwam geen moment in zijn element, door een verwoestende pass rush van de thuisploeg. Rodgers was duidelijk niet zichzelf. Zijn nachtmerrie ontpopte zich in de persoon van Tamba Hali, die de NFL MVP liefst drie keer naar het canvas werkte.

Rodgers eindigde met 17 van 35 passing, maar die cijfers waren aan het begin van het vierde kwart een een stuk beroerder.

Interim coach Romeo Crenell kreeg van zijn spelers een Gatorade. En hiermee lijkt het gelijk van general manager Scott Pioli toch bewezen. Terwijl Todd Haley vorige week werd ontslagen en knarsetandend thuis zit, leverde de ploeg uit Missouri de beste prestatie van het seizoen. Eentje die Green Bay een plek in de geschiedenisboeken kostte.

Aan de andere kant van het spectrum ontliep Indianapolis een 0-16 seizoen. De formatie klopte Tennessee Titans, onder meer dankzij een lange touchdown run van Donald Brown.

Lees ook:Kansas City Haalt Offensive Coordinator Binnen
Lees ook:Gaat Josh McDaniels Naar KC?
Lees ook:It’s Official: Patriots verhuizen naar Kansas City
Lees ook:Kansas Deal Voor Cassel Corrupt
Lees ook:In Kansas Wordt De Vis Duur Betaald

2 reacties op “Geen perfect seizoen Packers

  1. Dennis

    Hali, Flowers, Johnson ze waren fantastisch. Nu ruiken andere teams bloed!

      /   Beantwoorden  / 
  2. FREDmirals

    De champagne is ontkurkt in miami!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.