Meet & Greet St. Louis Rams WR Austin Pettis Op Super Bowl Party

St Louis Rams

Ram Up

Het is de Super Bowl Party opnieuw gelukt een grote naam naar Nederland te halen. Niemand minder dan St Louis wide receiver Austin Pettis komt op 3 februari aanstaande voor een Meet & Greet, tijdens de enige officiele Super Bowl Party van Nederland. Pettis heeft de agenda vrijgemaakt om handtekeningen uit te delen en met Nederlandse fans op de foto te gaan. Pettis zal dit op specifieke tijden tijdens het avondvullende programma doen. Voor de rest staat Pettis in de startblokken om oud-teamgenoot Cedric Febis de hand te schudden en om de spannende titelstrijd tussen San Francisco 49ers en Baltimore Ravens te aanschouwen.

Pettis werd in de derde ronde van de 2011 NFL Draft gekozen door de Rams als talent van Boise State Broncos, het collegeteam waar ook de Nederlanders Ricky Tjong-a-Tsoe en Geraldo Boldewijn voor uit komen.  Bij Boise had hij zich laten gelden als de All-time leader in receptions (229) en touchdown catches (39). Inmiddels is de ballenvanger van vaste waarde voor hoofdcoach Jeff Fisher. Pettis vergaarde in twee seizoenen in Missouri 57 catches voor 517 yards en vier touchdowns.

Wil je ook aanspraak maken op een foto en een handtekening van deze getalenteerde wide receiver? Dan moet je er snel bij zijn, want het evenement in de Amsterdam ArenA raakt behoorlijk uitverkocht. Als je op zondag 3 februari naar de Super Bowl Party in de Amsterdam ArenA wilt komen om samen met footballvrienden te genieten van het meest daverende footballfeest ter wereld, klik dan hier voor de bestelmodule.

Lees ook:Super Bowl Party VIPs geven Clinic
Lees ook:Nederlander Next Big Thing Voor Boise
Lees ook:Fulton, Andrus in Amsterdam voor Admirals Reunie
Lees ook:Super Bowl Party Amsterdam ArenA Kent Grote Toestroom
Lees ook:Voorverkoop Super Bowl Party in Amsterdam ArenA

Eén reactie op “Meet & Greet St. Louis Rams WR Austin Pettis Op Super Bowl Party

  1. Dennis

    De Boise connectie had je beter Doug Martin kunnen regelen, wat een jaar heeft hij gehad niet normaal. Maar idd Pettis is een getalenteerde WR na Amendola de Welker kloon beste op het roster van de Rams. Sorry Givens en Gibson!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.