Cutler vs. Orton: Wie Kreeg De Beste Deal?

Cutler

Cutler

Ik heb dit kadertje een paar weekjes laten rusten. Het had natuurlijk weinig nut om elke week tot op detail te kijken wie er het beste vanaf is gekomen bij de spelersruil tussen Kyle Orton en Jay Cutler: is het Chicago -eindelijk ‘gezegend’ met een bekwame gunslinger- of is het Denver -met een rustige en bijna timide Orton? Na negen competitieronden lijkt het antwoord zich af te tekenen.

Want afgelopen donderdag speelde Cutler met zijn Bears uit tegen de San Francisco 49ers. En wat maakte de godenzoon er een puinhoop van. Tegen de Niners gaf de quarterback de wedstrijd letterlijk uit handen met vijf interceptions. Cutler heeft dit seizoen 14 touchdowns en 17 onderscheppingen op naam staan. In de onderscheppingen-categorie staat hij bovenaan in de National Football League.

Van zijn 17 onderscheppingen, kwamen er 15 tot stand tijdens een van de vijf uitwedstrijden van het team. Het lijkt daarom safe om altijd tegen de Bears te wedden als ze een uitwedstrijd hebben.

Kyle Orton ondertussen? Die speelt niet de sterren van de hemel en -toegegeven- hij heeft de afgelopen weken redelijk moeilijk. Maar met 9 touchdowns en slechts 4 interceptions (1838 yards) laat hij zich in ieder geval een betere game-manager zien dan zijn evenknie uit de Windy City. En een pluim voor coach Josh McDaniel dat hij dat op tijd inzag.

Lees ook:Cutler vs. Orton: Wie Kreeg De Beste Deal?
Lees ook:Cutler vs. Orton: Wie Kreeg De Beste Deal
Lees ook:Cutler vs Orton: Wie Kreeg De Beste Deal?
Lees ook:DeAngelo Hall Wint Van Bears
Lees ook:Waar Eindigt De “Baard”?

Eén reactie op “Cutler vs. Orton: Wie Kreeg De Beste Deal?

  1. Dennis

    Geloof dat cutler aan 3 van de 5 interceptions weinig kon doen. hester gleed weg, interference call werd over het hoofd gezien tegen olsen, en de ref liep een keer in de weg, maar hij gooit wel belachelijk veel interceptions in de red zone. Toch denk ik dat deze deal op de lange termijn zeker in het voordeel van de bears gaat uitvallen, zeker als je de laatste wedstrijd heb gezien van Orton!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.