Categorie: "Kristallen Bol"

Heerlijk thuiskomen met Lindy’s!

Heerlijk thuiskomen met Lindy’s

Het is natuurlijk heerlijk thuiskomen als de Lindy’s op de deurmat ligt. Straight from the US of A! Heerlijk ritueel ieder jaar tijdens de zomervakantie om alle teams te bestuderen. Tussendoor geniet je nog van al het lekkers aan de zijlijn. En niet geheel onbelangrijk… de voorspelling van Lindy’s. Wie gaat de Super Bowl winnen. Standaard een keuze die het niet wordt.

Predictor Stick: Week 16

Kerst

Deze week vallen nagenoeg alle NFL-wedstrijden op zaterdag. Er gaan zoveel mensen ‘screwed’ zijn in Fantasy Football, terwijl in de meeste competities de playoffs zijn aangebroken. Huilende sterren bij het Kerstdiner, omdat ze deze blog niet op tijd onder ogen hebben gekregen. Wij gaan rustig door met onze Bwin-hobby ‘Centje Bijverdienen’.

Predictor Stick: Week 15

Opiaten

Afgelopen week een fikse knie-operatie gehad, waarbij pezen uit mijn kuitbeen nu dienen als een dikke glimmende kruisband. En dat is fijn, zeker voor de lezers van deze fijne rubriek. De combinatie van opiaten en ontstekingsremmers is namelijk prachtig. Zeker in combinatie met een glaasje port. Als je ooit op zoek bent geweest naar een met dwergen-jongelerende-reus met een olifant tussen de knietjes, dan is de combi zeker aan te raden. Nog iets wat ik heb gezien: Tim Tebow! Hij zei me dat het goed kwam!

Predictor Stick: Week 14

Tebow

De val van het Tebow Imperium. Ik voel het aan mijn water en aan mijn goede vriend, de Predictor Stick. Vorige week kostte Tebow me zo’n kleine 180 euro aan winst bij Bwin. Met een klein tientje had ik belachelijke bets geplaatst, waaronder de overwinning van Arizona op Dallas. Kruist die Gelovige weer mijn pad. In week 14 gloort er echter hoop.

Predictor Stick: Week 13

Sinterklaas, niet.

Sinterklaasweekend. Dat betekent dat er deze zondag veel cadeautjes vergeven gaan worden. De Predictor Stick kleurt Sinterklaas-rood. En alhoewel we mijn voorspellende gave al lang niet meer serieus kunnen nemen, ga ik er toch een gokje op wagen. Met enkele centjes op bet-at-home.com. Doen jullie weer ouderwets gezellig mee?

Predictor Stick: Week 12

Vliegende Hollander

“Has Michael Vick been grossly overpaid”, zo luidt vanavond de headliner van NFL Network. Dat lijkt me een fantastische openingszin om hier wat voorspellingen neer te kwakken. Natuurlijk daarbij een speciaal plekje voor New England – Philadelphia, omdat ik daar morgen (dronken) in het meest zuiderlijke endzone loop te dansen en te schreeuwen als een kwalijke Hollander.

Predictor Stick: Week 11

Mygoon.com

Het zou goed zijn als een van mijn goons een keer een totaalbeeld kan schetsen van de stand. Weet dat ik onderaan bungel, maar het zou mijn ego strelen als ik niet dead-last zou zijn. Aan de andere kant: ik vind het ook eigenlijk helemaal niet erg. Ik was toch pas van plan volgend seizoen mooie prijzen aan deze competitie te hangen. Vooralsnog heb ik mijn vrouw dus maar gevraagd even over de zwangerschapstest heen te urineren voor een pot met goud.

Predictor Stick: Week 10

Sint

Vannacht gezien hoe regisseur Dick Maas van een lieve Goedheiligman een kwaadaardige slachter maakte in ‘Sint’. Dat kan ik ook: deze week maak ik van de underdog de glorieuze winnaar. Ik heb daar meteen ook flink geld op gezet bij bwin met een hele lieve quotering, waarbij elke euro (twintig in mijn geval) me bijna 14 euro oplevert. Leest u maar even mee hoe we de zwangerschapstest weer dieprood kleuren.