Categorie: "Cheerleaders"

Swimsuit Edition Bij Abonnement Op USA Sports

USA Sports en Sports Illustrated

Ellen Hoog en Eva de Goede sieren deze jaargang een aantal pagina’s in de nieuwe Swimsuit Edition van Sports Illustrated. Speciaal in samenwerking met PR-bureau Pandaemonium en USA Sports wordt deze speciale zomerse editie van het Amerikaanse tijdschrift gratis aangeboden bij een jaarabonnement op USA Sports.

Cheerleader Dans Audities Op 18 november

Djalita

De cheerleaders van Djalita zijn in samenwerking met USA Sports Magazine op zoek naar nieuw talent. De nieuwe ster van Djalita wordt tevens een jaar lang het gezicht van USA Sport Magazine. Dus wil jij een te gek jaar beleven en je aansluiten bij het beste cheerleader team van Nederland? Geef je dan nu op voor de audities via [email protected]!

Sharon Uit “The Voice” Ooit Cheerleader

Raffish

Ik kijk niet naar ‘The Voice of Holland’, maar had het programma op de achtergrond aan, toen mijn oog op Sharon viel. Vandaar dat mijn conclusie wellicht laat komt en al door duizenden anderen is herhaald. Maar verrek… dat is de Sharon die ooit een Blauwe Maandag Admirals Cheerleader was en waar we een grote toekomst voor op wilden bouwen.

Dochter Super Bowl MVP In Lingerie

Angela Rypien

Het verhaal van Mark Rypien is bijzonder. Nooit echt beschouwd als een uitgesproken atleet, was Rypien de eerste Canadees die het tot quarterback wist te schoppen in de National Football League. En niet alleen dat, hij wist ook maar mooi de Washington Redskins uit de sloppen te trekken en een Super Bowl te bezorgen. Dat waren nog eens tijden. Rypien overleefde zijn zoon, die op jonge leeftijd aan een hersentumor overleed. Gelukkig heeft de oud-quarterback ook nog een dochter.

Cheerleader Francesca In USA Sports 6

Dentice

Een van mijn unique selling points is dat ik in de meeste steden van Nederland wel een knappe cheerleader weet te vinden. Speciaal voor USA Sports 6 deed ik zelfs een speciale stunt. Ik speurde een ex-Cheerleader van de Admirals op in het Italiaanse Genova. Francesca Dentice ging grif voor mij uit de kleren.