Categorie: "Detroit Lions"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

Suh Heeft Voetproblemen

Crash

Problemen lijken zich op te stapelen voor Ndamukong Suh. Na zijn schorsing vorige week was hij de veroorzaker van een eenzijdig ongeluk. Dat ongeluk leek een ongeluk. Totdat een aantal van de passagiers in de auto de mond opendeed.

Suh Moet Zitten Na Karatetrap

Suh'd

Ndamukong Suh komt de komende twee weken niet in actie. De grote beer is door de National Football League van het veld afgehouden, dankzij zijn karatetrap in de wedstrijd tegen Green Bay Packers. De defensive tackle van de Detroit Lions reageerde zich toen af op de offensive line van de tegenpartij. Eerst hield hij het hoofd van zijn directe tegenstander klem, om vervolgens op diens bovenarm te trappen.

Detroit en Green Bay Nog Ongeslagen

Megatron

Voor de tweede keer in twee weken tijd wisten de Detroit Lions een grote achterstand bij rust weg te werken. Tegenstander Dallas Cowboys legde de formatie in de eerste helft de wil op en liep uit naar een 27-3 voorsprong. Toen stond de verdediging van Motown op. Gevolg: er zijn nog twee teams ongeslagen dit seizoen. Beide teams spelen in de NFC North.