Categorie: "Carolina Panthers"

Nike blundert met provincie

Aan de afbeelding van de staat is weinig NC.

De ophef zou groot zijn als Nike een shirtje zou maken met een afbeelding van Zuid-Holland en een Ajax-logo. Laat nu zijn dat datzelfde Nike in de VS nu een t-shirt heeft bedacht met een logo van de Carolina Panthers en een plaat van de staat South-Carolina. Daar zijn de fans uit Charlotte gelegen in North-Carolina natuurlijk niet blij mee. Het bedrijf van de Swoosh is uiteraard door het stof gegaan, maar is niet uniek in haar fout.

Kat in de Zak Voor Panthers

Kat in de zak

Wij wensen de Carolina Panthers veel succes dit seizoen aan de hand van quarterback Cam Newton, de first overall pick uit de laatste NFL Draft. Het heeft er na drie preseason wedstrijden alle schijn van dat de slechtste ploeg uit de NFL in 2010 de nieuwe JaMarcus Russell te pakken heeft.

Miljoenen Cam Newton In Rook Op

Cam Newton

Quarterback Cam Newton is het slachtoffer geworden van de nieuwe CAO-overeenkomst tussen NFL spelers en eigenaren. Een deel van de nieuwe onderhandelingen besloeg namelijk het salaris van onbewezen rookies: deze mogen volgens de nieuwe CAO namelijk geen astronomisch hoge betalingen meer op de bankrekening ontvangen.

Delhomme Haalt Zijn Gram

Delhomme

Ex Admirals quarterback Jake Delhomme heeft zijn eerste thuiswedstrijd voor de Cleveland Browns winnend afgesloten. Tegen zijn voormalige team, Carolina Panthers, was de quarterback echter niet de meest belangrijke speler van het veld. Dat was opnieuw running back Peyton Hillis.

Carolina Op Z’n Kop Voor Rosterspot

Stewart

Met een 3-5 record halverwege het Fantasy Football seizoen kan ik deze onzin makkelijk uitkramen: de echte Fantasy Football owner herken je aan de tweede helft van het seizoen. Spelers vallen bij bosjes uit en sleepers lijken zich eindelijk te manifesteren. Mijn hoop in bange dagen? Jonathan Stewart. Deze week nog ’out’ met een hersenschudding, maar dat maakt niet zoveel uit want Carolina speelt toch tegen Baltimore). Over twee weken krijgt in Carolina eindelijk de carries van DeAngelo Williams in de mik geduwd. Toch?

Quarterbacks Genieten Geen Vertrouwen

Jimmy the Saviour

Het tijdperk van quarterback Matt Moore bij de Carolina Panthers lijkt al na twee wedstrijden in 2010 ten einde. Na twee desastreuze performances tijdens het NFL-seizoen legt Carolina Panthers het seizoen in handen van rookie Jimmy Clausen. De ploeg is niet de enige met een quarterback probleem – vier andere formaties lijken na twee competitierondes het vertrouwen in hun voorman al te hebben opgezegd.