Weer Orkaantje in Jacksonville

Jack

Jacked up

Ik zal wel twee keer nadenken voordat ik iemand als Jacksonville Jaguars hoofdcoach Jack Del Rio vertrouw. De goede man houdt zich in ieder geval zelden aan zijn woord.

Drie jaar geleden bombardeerde hij Byron Leftwich tot basisspeler van de Jaguars, om hem vervolgens een dag voor de seizoenstart te ontslaan ten faveure van David Garrard. Notabene diezelfde Garrard werd dit seizoen het slachtoffer van het nukken van Del Rio. Na een matig preseason werd hij -een dag voor de seizoenstart- de deur gewezen. Josh McCown was opeens de nieuwe ster.

McCown, zo was de algemene gedachte, mocht de sleutels van de auto bij zich houden, totdat rookie Blaine Gabbert rijp was om zijn loopbaan aan te vangen. Door een verschrikkelijke wanprestatie van McCown lijkt die dag echter veel sneller gekomen dan gedacht. McCown gooide tegen de Jets vier interceptions en liet een safety toe.

Gevolg: Gabbert begint aanstaande zondag in plaats van de seizoenstarter aan de wedstrijd tegen Carolina Panthers. Het wordt dus een duel tussen twee rookies. Aan de andere zijlijn staat namelijk Cam Newton, de atleet van Auburn die in zijn twee wedstrijden van dit seizoen (verbazingwekkend, volgens blogger dezes) goed speelde.

Lees ook:Jacksonville Start Met Rookie
Lees ook:Verwoestende Orkaan In Jacksonville
Lees ook:Jacksonville Maakt Gehakt Van Tennessee
Lees ook:Start McNown Voor Chicago
Lees ook:Jax Niks Te Zoeken Op Monday Night

Eén reactie op “Weer Orkaantje in Jacksonville

  1. Dennis

    ff mijn picks voor deze week:

    Patriots,
    Panthers,
    Niners,
    Dolphins,
    Lions,
    Saints,
    Eagles,
    Titans,
    Raiders,
    Chargers,
    Ravens,
    Packers,
    Cardinals,
    Falcons,
    Steelers,
    Cowboys

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.