Categorie: "Minnesota Vikings"

Waarom Tebow Dit Niet Volhoudt

Maak er een potje van

Ik heb zondag met afgrijzen naar de wedstrijd Minnesota Vikings – Denver Broncos gekeken. Het was namelijk niet Tim Tebow die de wedstrijd naar zijn hand zette. Het was ook niet de Denver Broncos defense. Het waren de cornerbacks en safeties van Minnesota die er een potje van maakten. So back of with all the Tebow shizzle.

Veel Football In USA Sports

USA Sports 7

Ook bij USA Sports blijft onze kracht in American football land toch de boventoon voeren. Dus waarom jezelf moedwillig proberen te distantieren van je passie en het over een andere boeg gooien? De volgende drie issues staan daarom bol van je favoriete sport. Mooi momentje om even een proefabonnement binnen te vissen, dan mis je in ieder de AFBN Competitiespecial niet.

Update: Minnesota Kan Tweede Helft Niet Afmaken

Harvin

De Minnesota Vikings ontvangen momenteel de Detroit Lions op hun Mall of America field. In voorgaande jaren betekende dat een zekere zege, maar in 2011 zijn de rollen –voorlopig- omgedraaid. Kunnen de Vikings een volledige wedstrijd spelen? Dan zou het er goed uitzien voor de paarsen. Ze leiden momenteel namelijk met 13-0. Door Jolien Storsbergen.

Vage Ontwikkelingen In Seattle

Rice

De Seattle Seahawks baarden een aantal dagen geleden opzien door quarterback Tarvaris Jackson over te nemen van de Minnesota Vikings. Maar wat misschien nog wel meer vraagtekens heeft opgeroepen is de komst van receiver Sidney Rice – van dezelfde Vikings. Rice verkoos de poen boven succes, althans op papier.