Categorie: "Glamour"

Brooke Hogan trouwt Cowboy

Dat ziet eruit als ‘I Do’…

Gelukkig is er ook nog vrolijk nieuws in de rustige weken dat er niet getraind wordt in de NFL. Offensive lineman Phil Costa van de Dallas Cowboys is tijdens een wild weekeindje Las Vegas op zijn knieën gegaan voor Brooke Hogan. Inderdaad de dochter van de Hulk. Opmerkelijk overigens want dit jaar zou dochterlief namelijk op televisie en in de ring trouwen met beroepsworstelaar Bubba Ray. Zullen we de trouwplannen van deze football-speler maar met een korreltje zout nemen?

Dood Tony Soprana Raakt Ook NFL

Tony Soprano

Gisteren overleed in Rome de bekende Amerikaanse acteur James Gandolfini, die in de volksmond beter bekend was als Tony Soprano van de gelijknamige televisieserie. Gandolfini was niet alleen het toonaangevende karakter uit The Soprano’s, hij was ook nog eens een geliefde stem bij NFL Films.

NFL Draft op tournee?

It’s here, it’s there it is f*cking everywhere: NFL Draft!

De draft in drie steden tegelijk? Het zou zomaar de waarheid kunnen worden. Onlangs berichtte Americanfootball.blog al dat de draft voor 2014 verschoven moet worden vanwege een overvol geboekte agenda van de Radio City Music Hall in New York. De verschuiving heeft er nu toe geleid dat drie werkgroepen voor de NFL bezig zijn alternatieve scenario’s op te tekenen. Eentje stelt voor om de draft iedere dag in een andere stad te houden.

Beliebers schofferen NFL-sterren

Canadese Bieber kent NFL-sterren waarschijnlijk niet.

Kom niet aan Justin Bieber, want dan krijg je met de Beliebers te maken. NFL-coryfeeën Keyshawn Johnson en Eric Dickerson hebben dit aan den lijve ondervonden. Het duo ergerde zich via (social) media aan het rijgedrag van het Canadese playback-sterretje door hun rustieke woonwijk in California. Ze moesten hun frustraties bekopen met haat-tweets van jeugdige Beliebers die waarschijnlijk nog nooit van de twee football-spelers hebben gehoord.

Swimsuit Edition Bij Abonnement Op USA Sports

USA Sports en Sports Illustrated

Ellen Hoog en Eva de Goede sieren deze jaargang een aantal pagina’s in de nieuwe Swimsuit Edition van Sports Illustrated. Speciaal in samenwerking met PR-bureau Pandaemonium en USA Sports wordt deze speciale zomerse editie van het Amerikaanse tijdschrift gratis aangeboden bij een jaarabonnement op USA Sports.

NFL Vakbond vreest rapper Jay-Z

Praten Jay-Z en Geno Smith alleen over koetjes-en-kalfjes?

De NFL is goed in het afschermen van haar markt, zo ondervindt ook Jay-Z aan den lijve. Hij mag dan een begenadigd leven leiden als succesvol rapper, platenbaas en echtgenoot van Beyoncé. Waarschijnlijk is hij ook zeer populair bij een groot deel van de NFL-spelers. Volgens de NFL Players Association is hij daarmee geen succesvol spelersmakelaar. De spelersvakbond is namelijk een onderzoek gestart naar het vermeend illegaal contracteren van rookie quarterback Geno Smith vorige week door Jay-Z’s bedrijf Roc Nation.

Beyonce Zint Op Wraak

Beyonce Super Bowl

Beyonce wil wraak. De zangeres werd vorige week nog uitgekotst door het Amerikaanse televisiepubliek, nadat bekend was geworden dat ze het Amerikaanse volkslied tijdens de tweede inauguratie van Barack Obama had geplaybacked.

Cheerleader Dans Audities Op 18 november

Djalita

De cheerleaders van Djalita zijn in samenwerking met USA Sports Magazine op zoek naar nieuw talent. De nieuwe ster van Djalita wordt tevens een jaar lang het gezicht van USA Sport Magazine. Dus wil jij een te gek jaar beleven en je aansluiten bij het beste cheerleader team van Nederland? Geef je dan nu op voor de audities via [email protected]!