NFL-owner koopt Fulham van Al-Fayed

Straks eigenaar van twee Londense clubs?

De familie Khan maakt zich op voor een verhuizing naar Londen. De eigenaar van de Jacksonville Jaguars heeft namelijk de Engelse voetbalclub Fullham overgekocht van de Egyptische miljardair Mohammed Al-Fayed. Met de aankoop van de club uit West-Londen, worden de geluiden voor de permanente verhuizing van de Jacksonville Jaguars naar Londen weer sterker. Het stadion van Fulham gaat in ieder geval al uitgebreid worden naar een capaciteit van 30.000 toeschouwers. Zo’n beetje de gemiddelde aantallen die ze nu in Jacksonville kennen…

Shabid Khan werd rijk als handelaar van auto-onderdelen. De geboren Pakistani is de zesde Amerikaan die een voetbalclub koopt in Engeland na Malcolm Glazer (Manchester United), Stan Kroenke (Arsenal), John Henry (Liverpool), Randy Lerner (Aston Villa) en Ellis Short (Sunderland).

Lees ook:Jaguars zetten Londen in wachtkamer
Lees ook:London Jaguars nog kwestie van tijd
Lees ook:St.Louis Rams Verkocht en nu Verhuizen?
Lees ook:Amerikanen vrezen verhuizing naar Londen
Lees ook:David Beckham naar de NFL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.