Fitzgerald braafste jongetje van de klas

De braafste jongetjes. Trainen op kosten van ome Larry!

De arrestaties blijven zich deze week opstapelen. Zelfs P&O functionarissen van de Denver Broncos worden met een glaasje op achter het stuur opgepakt. Het oogappeltje van de NFL daarentegen is Cardinals receiver Larry Fitzgerald. De speler weet niet eens hoe je van het rechte pad moet afwijken en doet meer aan charity dan aan computerspelletjes. Om zijn teamgenoten te behoeden voor misstappen hield hij maar een eigen trainingskamp.

In zijn thuisomgeving in Minnesota nodigde hij alle quarterbacks en receivers uit van de Arizona Cardinals. Larry betaalde alles en haalde zelfs de conditietrainers erbij. In plaats van een avondje doorhalen om het teamgevoel op te vijzelen, werden tot in den treure routes gelopen en ballen gevangen. Fitzgerald hoopt hiermee natuurlijk een band op te bouwen met zijn nieuwe spelverdeler Carson Palmer. De afgelopen jaren waren kommer en kwel ‘under center’, met als gevolg dat Larry niet zijn beste spel kon laten zien en vooral de Cardinals geen klap meer presteerden.

Zou deze mentaliteit het verschil kunnen brengen. Er waait een apart windje daar in de woestijn. Ghetto-voorbeeld Darnell Dockett schoor samen met zes andere spelers alle dreadlocks af voor een frisse start. En ja… die verhaal is een stuk minder boeiend als dat van moordenaar Aaron Hernandez…. sorry…

Lees ook:Fitz’ helpt Q!
Lees ook:White Guys Can’t Sprint
Lees ook:Cardinals Speler De Lul Door Testosteron
Lees ook:Fitzgerald Verwacht Weer Playoffs
Lees ook:Coverbox Van Madden 2010 Onthuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.