Cardinals Speler De Lul Door Testosteron

NFL Spelers zijn honden. Dat is niet gek. Een lichaam kan maar een bepaald niveau aan testosteron herbergen en als de spreekwoordelijke druppel de emmer dan doet overlopen, tsja… dan zijn de nog meer spreekwoordelijke poppen meestal aan het dansen. Of in dat geval: bezwangerde cheerleaders. Een vage site genaamd www.tmz.com beweert dat Arizona Cardinals receiver Larry Fitzgerald een rechtzaak heeft lopen tegen een cheerleader, wiens eitjes zijn gaan koken.

Het gaat om Angela Nazario, een voormalige Raiderette. De originele claim (uiteraard met watermerk van TMZ, zodat ik niet kan doen alsof ik ze zelf uit een advocatenbureau in LA heb gejat) vind je hier.

Volgens Nazario is ze in januari uitgeteld en heet de vader Larry Fitzgerald. De receiver probeerde de zaak krampachtig uit het nieuws te weren door de danseres een auto, een huis en zelfs een abortus aan te bieden. Dat hielp allemaal niet en dus is Fitzgerald nu meer toegeeflijk. Hij wil best meebetalen aan de opvoeding van het kind, maar dan alleen als een bloedproef bewijst dat het kind van hem is.

Mevrouw Nazario is 37 jaar oud. Fitzgerald heeft 24 lentes achter zijn naam.

Lees ook:Packers Fans Creatief Met Duct Tape en Kinderen
Lees ook:Fitz’ helpt Q!
Lees ook:Twitter Brengt Sportsterren In Problemen
Lees ook:Fitzgerald braafste jongetje van de klas
Lees ook:White Guys Can’t Sprint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.