Categorie: "Dallas Cowboys"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

Brooke Hogan trouwt Cowboy

Dat ziet eruit als ‘I Do’…

Gelukkig is er ook nog vrolijk nieuws in de rustige weken dat er niet getraind wordt in de NFL. Offensive lineman Phil Costa van de Dallas Cowboys is tijdens een wild weekeindje Las Vegas op zijn knieën gegaan voor Brooke Hogan. Inderdaad de dochter van de Hulk. Opmerkelijk overigens want dit jaar zou dochterlief namelijk op televisie en in de ring trouwen met beroepsworstelaar Bubba Ray. Zullen we de trouwplannen van deze football-speler maar met een korreltje zout nemen?

Cowboys dictator geeft hoofdcoach ceremoniële functie

Jason Garrett mag zijn headset wel afzetten en lief gaan zwaaien naar het publiek.

De Dallas Cowboys-organisatie is in werkelijkheid misschien wel de langst lopende soap-serie van  de Verenigde Staten. Eigenaar Jerry Jones zorgde er gisteren weer voor dat er een volgende hoofdstuk vol roddel en achterklap geschreven kan worden. Hoofdcoach Jason Garrett mag namelijk geen ‘plays’ meer bepalen tijdens de wedstrijd… Opmerkelijk dat de eindverantwoordelijke coach niet het laatste woord heeft bij het bepalen van de tactiek in de wedstrijd. Jerry maakte van zijn hoofdcoach in één klap dé schlemiel van de NFL.