Categorie: "Houston Texans"

Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

Ik zie mezelf er al tussen staan!

Beste lezer… ik heb uw hulp nodig bij een belangrijke keuze. In oktober ga ik de klassieke reis maken door het Zuidwesten van de VS. Uiteraard mag daarbij een bezoekje aan een NFL-game niet ontbreken. Nu heb ik de keuze om op zondagavond naar twee wedstrijden te gaan nabij elkaar. Maar welke zal ik kiezen?: San Francisco 49ers tegen de Houston Texans of de Oakland Raiders tegen de San Diego Chargers? Help?

Teams Vermijden Zware Tags

 

Geld

De Buffalo Bills, Houston Texans en de Seattle Seahawks hebben lange deals weten te bewerkstelligen met hun meest-begeerde spelers. De Bills sloegen vannacht de hamer op een meerjarig contract met receiver Stevie Johnson, terwijl de ‘Hawks zich gelukkig prijzen met running back Marshawn Lynch. De Houston Texans verwelkomen hun ster running back terug in de Lonestar State. Arian Foster maakt de komende vijf seizoenen onderdeel uit van het team.

Blessurespook Gesignaleerd Bij Voordeur Matt

Matt Schaub

Het heeft even geduurd, maar er schijnen nu toch echt quarterbacks bij bosjes neer te vallen. Vooral quarterbacks met de voornaam ‘Matt’. Het betreft Matt Schaub van de Houston Texans en Matt Cassel  van de Kansas City Chiefs. Het tweetal komt naar verwachting niet meer in actie voor hun respectievelijke teams.

Colts Afgeslacht Zonder Peyton

Desillusie

Wow. De afslachting van de Indianapolis Colts kan niemand ontgaan zijn. Mede ingegeven door twee fumbles van vervanger/quarterback Kerry Collins in de openingsacte, nam tegenstander Houston Texans in de eerste helft al een 34-0 voorsprong. Het was de eerste keer in drie seizoenen dat Indianapolis met lege handen de kleedkamer op mocht zoeken tijdens rust.