Categorie: "New Orleans Saints"

Brees Een Furieuze Saints

Furieus

Drew Brees is geen happy camper, dankzij de franchise tag die de New Orleans Saints hem hebben opgelegd. De quarterback, die er vanuit ging dat hij er met de organisatie wel uit zou komen aangaande een langdurig contract, voelt zich genaaid. Brees is niet van plan de franchise tag te accepteren en zint op een hold-out, zo melden bronnen vanuit Louisiana.

PR Move Van Saints

Bounty Island

Daags nadat bekend is geworden dat de New Orleans Saints verwikkeld zijn in een Bounty-schandaal, heeft de club de enige juiste PR move gemaakt. De formatie wees de exclusive franchise tag toe aan Drew Brees, waardoor de meest populaire speler van de club in 2012 absoluut aan de formatie verbonden blijft.

Wie Wordt De NFL MVP?

Drew Brees

Dat Green Bay Packers Aaron Rodgers dit jaar MVP wordt, staat eigenlijk buiten kijf. “Eigenlijk”, zeg ik, omdat het op een simpele manier afbreuk doet aan de fantastische zegetocht die Drew Brees in New Orleans maakt. Ik durf te stellen dat N’Awlins momenteel het sterkste team in de National Football League is.

Nachtmerrie Voor Dan Marino

David Hasselhoff?

Voormalig Miami Dolphins quarterback Dan Marino zal in december de slaap niet goed kunnen vatten. Met nog vier wedstrijden te gaan in het reguliere seizoen, liggen maar liefst vier quarterbacks op koers om zijn seizoenrecord van passing yards (5.084) uit 1984 te verbreken.

“The Freak” Naar Bourbon Street?

Super Dome

Er zijn weinig tandems die meer tot de verbeelding spreken dan Tom Brady – Randy Moss. Peyton Manning – Randy Moss zou een optie kunnen zijn, maar is uitgesloten omdat de quarterback dit jaar niet speelt. Een andere optie: Drew Brees – Randy Moss. Op Bourbon Street in New Orleans gonst het van de geruchten. Moss zou gesignaleerd zijn in de Super Dome.

Badslippers Luiden Verlies Saints In

Packed

De NFL-fans hebben vannacht op grootse wijze hun spelletje terug in de schoot geworpen gekregen. De New Orleans Saints en de Green Bay Packers maakten van de NFL season kickoff een fantastisch (bijna orgasmisch) spektakel. Een spektakel, dat letterlijk temidden van een kudde groot geschapen kerels op de 1-yard lijn werd beslist. Het werd 42-34 voor thuisploeg Green Bay. De wedstrijd had alles.

Seattle Verrast Regerend Kampioen

Sleepless

De hele week werd lacherig gedaan over de Seattle Seahaks: de eerste formatie uit de geschiedenis die met een losing record de playoffs in ging — een formatie die in zeven nederlagen meer dan 34 punten toestond aan de tegenstander. Het antwoord in de Wildcard Playoff ronde tegen New Orleans? Zelf meer dan 34 punten scoren.

Brees Is SI Sportman Van Het Jaar

Maak je kans op de Sports Illustrated Sportman van het Jaar titel als je ‘singlehandedly’ een stad de sores van een orkaan kan doen laten vergeten. Verdien je die titel als je die duizenden slachtoffers zomaar in ‘thin air’ laat oplossen? Kennelijk. New Orleans Saints quarterback Drew Brees kan er een woordje over meepraten.