Categorie: "San Diego Chargers"

Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

Ik zie mezelf er al tussen staan!

Beste lezer… ik heb uw hulp nodig bij een belangrijke keuze. In oktober ga ik de klassieke reis maken door het Zuidwesten van de VS. Uiteraard mag daarbij een bezoekje aan een NFL-game niet ontbreken. Nu heb ik de keuze om op zondagavond naar twee wedstrijden te gaan nabij elkaar. Maar welke zal ik kiezen?: San Francisco 49ers tegen de Houston Texans of de Oakland Raiders tegen de San Diego Chargers? Help?

‘Secretary of Defense’ overleden

Deacon Jones als derde lid van de Fearsome Foursome overleden.

Een van de allerbeste verdedigers in de NFL is gisteren overleden. Deacon Jones, bijgaand Secretary of Defense’ overleed op 74 jarige leeftijd. Zoals gebruikelijk in de NFL wordt hierbij wel vermeld dat dit een natuurlijk dood was. Met zijn overlijden is Rosey Grier de enige nog in leven zijnde lid van de Fearsome Foursome, volgens geschiedkundigen de beste defensive line ooit in de NFL. Als defensive end maakte Jones maar liefst 173,5 sacks in de 190 wedstrijden die hij speelde.

San Diego Op Weg Naar Super Bowl

Floyd

Norv Turner gaf voorafgaand aan de wedstrijd San Diego Chargers – Baltimore Ravens een interview. Ik heb zelden een coach zo ontspannen voor een wedstrijd gezien. Met een smile. Heel hoffelijk. Wellicht wist Turner toen al dat zijn Chargers met grote cijfers van de Ravens zouden winnen. De hoofdcoach is namelijk 19-2 in december sinds zijn aantreden in 2007.

San Diego Moet Terug Naar Martyball

Schottenheimer

Het heeft er alle schijn van dat zowel hoofdcoach Norv Turner als general manager A.J. Smith bezig zijn aan hun laatste rondje bij de San Diego Chargers. Daar kan ik verder weinig op zeggen, anders dan: “Waarom is dat drie seizoenen geleden niet gebeurd?”.

Kan Philip Rivers Terugkomen?

Kogelstoter

Is de loopbaan van Philip Rivers in het slop geraakt? De normaal degelijke quarterback van de San Diego Chargers (een vertrouwde hoge pick in Fantasy Football) kent niet zijn beste jaar. Afgelopen Monday Night kwam die slechte ‘vibe’ tot uiting voor een nationaal televisiepubliek. San Diego ging in overtime onderuit tegen Kansas City Chiefs en Rivers had daar een groot aandeel in.

Brady Gooit Er Met De Pet Naar

Dude, where's my car?

Cam Newton mocht heel even ruiken aan een echt NFL record: het aantal passing yards om een seizoen mee te beginnen. Newton kwam na zijn prestatie tegen Green Bay op 854 yards, maar moest drie uur later lijdzaam toezien hoe Brady dat record weer verbrak. Brady gooide namelijk opnieuw voor meer dan 400 yards en bracht zijn ‘two-game-total’ op 940 yards.