Kan Philip Rivers Terugkomen?

Kogelstoter

Kogelstoter

Is de loopbaan van Philip Rivers in het slop geraakt? De normaal degelijke quarterback van de San Diego Chargers (een vertrouwde hoge pick in Fantasy Football) kent niet zijn beste jaar. Afgelopen Monday Night kwam die slechte ‘vibe’ tot uiting voor een nationaal televisiepubliek. San Diego ging in overtime onderuit tegen Kansas City Chiefs en Rivers had daar een groot aandeel in.

Rivers verloor een fumble op de snap, terwijl zijn team in een kansrijke positie was om te scoren. Het was niet zijn enige misstap van de avond: Rivers gooide ook nog eens twee interceptions naar de tegenpartij. Het is het verhaal van zijn seizoen: Rivers heeft pas 7 touchdown passes gooit, maar leidt aan de andere kant de NFL in interceptions (11). Volgens hoofdcoach Norv Turner heeft dit vooral te maken met de druk, die Rivers zichzelf oplegt. “Ik geloof niet dat Philip een gebrek aan zelfvertrouwen heeft,” zo liet de hoofdcoach zich ontvallen. “Ik denk wel dat hij veel meer probeert te doen, dan dat hij eigenlijk zou moeten doen.”

Kijkend naar filmmateriaal, dan lijkt Rivers bij tijd en wijlen zeker gehaast. Zijn release heeft zeker te leiden onder de stress. Soms lijkt Rivers op een koddige Russische kogelstoter, die achterna wordt gezeten door de IOC-dopingcommissie.

Bij de NFL lijken de kennersĀ er alle vertrouwen in te hebben dat Rivers na zijn Monday Night debakel terug bokst. Maar is dat zo? De volgende tegenstander op de agenda is Green Bay Packers en San Diego heeft nou niet bepaald laten zien met de Big Guns mee te kunnen.

Lees ook:Ook Philip Rivers Twittert
Lees ook:Chargers Sturen Titans Naar Huis
Lees ook:Ook Philips Rivers Krijgt 100 Miljoen
Lees ook:Rivers Maakt Zich Niet Druk
Lees ook:Rivers Op Koers Voor NFL Record

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.