Rivers Op Koers Voor NFL Record

Sidewinder

Sidewinder

Met de snelheid waarmee San Diego quarterback Philip Rivers receivers blijft verliezen aan blessures, is het verbazingwekkend dat hij nog steeds op koers ligt om het NFL-record voor passing yards in een seizoen te verbreken. Drie receivers waren al uitgeschakeld voor de wedstrijd voor zondag – en daar kwam ook nog Pro Bowl tight end Antonio Gates bij. Toch gooide Rivers 295 yards en 4 touchdowns.

Bij afwezigheid van de grote namen was het dit keer rookie Seyi Ajirotutu die met volle teugen mocht genieten. Zijn 111 yards en twee touchdowns maakte het verschil.

Door zijn prestatie leidde Rivers zijn ploeg naar een 29-23 overwinning. Het was de eerste keer dit seizoen dat San Diego twee duels op rij wist te winnen. Rivers ligt dit seizoen op koers voor 5234 yards. Het huidige record voor passing yards in een seizoen staat op naam van Dan Marino. Hij was in 1984 goed voor 5084 yards.

New Orleans Saints quarterback Drew Brees kwam vorig seizoen 16 yards tekort om het legendarische record uit de boeken te drukken. Tijdens de Super Bowl campagne van zijn Saints kwam hij tot 5069 yards.

Lees ook:NFL Kiest Luchtruim – Binnenkort Op Maan?
Lees ook:Brady Gooit Er Met De Pet Naar
Lees ook:Nachtmerrie Voor Dan Marino
Lees ook:Brees Is SI Sportman Van Het Jaar
Lees ook:Chargers Sturen Titans Naar Huis

Eén reactie op “Rivers Op Koers Voor NFL Record

  1. Henk

    In een seizoen waarin geen enkel team er bovenuit stijgt, zou hij zomaar MVP kunnen worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.