Categorie: "Chicago Bears"

Start McNown Voor Chicago

Dolf Lundgren?

De Chicago Bears hebben ervoor gekozen om quarterback Caleb Hanie uit zijn lijden te verlossen. Josh McCown zal het team voorgaan in de strijd tegen de Green Bay Packers op Eerste Kerstdag. Hiermee heeft hoofdcoach Lovie Smith zich de strop omhangen. Het wordt de eerste NFL-actie van McCown sinds 2007, toen hij voor Oakland Raiders uitkwam. Zijn laatste actie als starter was in de UFL: voor de Hartford Colonials.

Waar Eindigt De “Baard”?

De Baard

Kyle Orton is niet langer in Denver. De quarterback -bij aanvang van het seizoen nog basisspeler bij de Broncos- werd als overbodige baggage beschouwd en vrijgelaten. Orton komt daarom met een salaris van 2.5 miljoen dollar op de waiver wire. Teams hebben de komende 24 uur om een claim in te dienen voor de ‘services’ van Orton. Orton belandt uiteindelijk bij de geinteresseerde formatie met het slechtste record.

Cutler Weer Knus Met Cavallari

The Hills.

Tijd voor een shownieuwsbericht, het fenomeen waarmee deze blog natuurlijk uiteindelijk razend populair is geworden. Er schijnt namelijk weer schot te zitten in de liefde tussen Chicago Bears quarterback Jay Cutler en reality soap ster Kristen Cavallari. Cutler en Cavallari kende een heuse romance eerder dit jaar.

Packers Op Weg Naar Super Bowl XLV

Raji de Reus

Het was weliswaar niet zo overtuigend als de overwinning tegen Atlanta Falcons, maar de Green Bay Packers hebben toch Super Bowl XLV bereikt. Op het historische Soldier Field moest Chicago Bears het onderspit delven. Het werd 21-14. Ik bekeek de wedstrijd vanuit een uitverkocht (en uiterst gezellig) Hard Rock Cafe in Amsterdam — maar dat is een puur persoonlijke mening, waar niemand zich van aan hoeft te trekken.

Bears & Packers In Hard Rock Cafe

Soldier Field

Er is natuurlijk geen mogelijkheid dat de Chicago Bears vanavond opgewassen zijn tegen Green Bay Packers. Op papier zijn de wide receivers van de Lambeau Leap oppermachtig – zeker als quarterback Aaron Rodgers net zo compleet speelt als de afgelopen twee weken. Gelukkig zijn dit de NFL Playoffs — en die zijn onvoorspelbaar, zeker als het homefield advantage Soldier Field heet.