Categorie: "Movies & Games"

Hillis vs. Vick Voor Madden Cover

Peyton Hillis

Op 27 april wordt bekend wie de nieuwe Madden coveratleet wordt: Cleveland Browns running back Peyton Hillis of Eagles quarterback Michael Vick. Beide heren wisten zich in de halve finale te ontdoen van populaire tegenstanders. Hillis won totaal tegen de verwachting in van Green Bay Super Bowl quarterback Aaron Rodgers, terwijl Michael Vick tegenstander Adrian Peterson uit de competitie wist te wippen.

‘Madden’ Maker Wil Miljarden

Maddening

Robin Antonick is de man die je menig fantastisch uur achter de console heeft bezorgd. Antonick is de originele maker van het ‘Madden’-spel, toen deze zo’n twintig jaar geleden voor het eerst uitkwam op de Commodore 64, MS DOS en Apple II. De originele programmeur kwam deze week in het nieuws, omdat hij miljarden eist van de sports franchise.

Bush Brekebeentje Van De Bay

Jinxed?

De New Orleans Saints wonnen afgelopen maandagnacht het uitduel tegen de San Francisco 49ers, dankzij een last-second fieldgoal (25-22). Fraai was het echter niet. En om nog wat zout in die wond te gooien, verloor de ploeg ook nog eens ster running back Reggie Bush. Was het karma of een smakeloze grap van de Madden Jinx?