Categorie: "Arizona Cardinals"

Fitzgerald braafste jongetje van de klas

De braafste jongetjes. Trainen op kosten van ome Larry!

De arrestaties blijven zich deze week opstapelen. Zelfs P&O functionarissen van de Denver Broncos worden met een glaasje op achter het stuur opgepakt. Het oogappeltje van de NFL daarentegen is Cardinals receiver Larry Fitzgerald. De speler weet niet eens hoe je van het rechte pad moet afwijken en doet meer aan charity dan aan computerspelletjes. Om zijn teamgenoten te behoeden voor misstappen hield hij maar een eigen trainingskamp.

Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

Ik zie mezelf er al tussen staan!

Beste lezer… ik heb uw hulp nodig bij een belangrijke keuze. In oktober ga ik de klassieke reis maken door het Zuidwesten van de VS. Uiteraard mag daarbij een bezoekje aan een NFL-game niet ontbreken. Nu heb ik de keuze om op zondagavond naar twee wedstrijden te gaan nabij elkaar. Maar welke zal ik kiezen?: San Francisco 49ers tegen de Houston Texans of de Oakland Raiders tegen de San Diego Chargers? Help?

Dockett krijgt er geen vinger tussen

Luke, I am your Father…

Decennia geleden werd American  Football gespeeld met lederen helmpjes, zonder facemask… Darnell Dockett liep tijdens de fandag van de Arizona Cardinals deze week met exact het tegenovergestelde over het veld. De defensive lineman was de graaiende vingers van zijn tegenstanders beu en kwam op de proppen met een gezichtsmasker dat niet zo misstaan in een futuristische versie van de Predator films. Had Hasselbach dit maar gehad.

Contract voor “Honey Badger”

Mathieu

Een van de meest spraakmakende rookies van dit de Draft van dit jaar, Tyrann Mathieu, is binnen. De Arizona Cardinals hebben de veelbesproken defensive back gedraft en gister tekende ‘Honey Badger’ zijn contract. Naar verluidt gaat krijgt hij $662,500 voor het tekenen van het  contract, verdeeld over de contractduur van vier jaar. Door: Matthias van Wettum.

Manning Tourt Het Land Rond

Manning

Peyton Manning is als een dronken man, die na een relatie van tien jaar, voor het eerst weer in de kroeg staat. Hij weet zich geen houding te geven, praat graag met andere vrouwen, maar de eerste die hij de knipoog geeft is niet per se de vrouw waar hij de rest van zijn leven mee wil doorbrengen.

Fake Fieldgoal Niners Spookt Na

Challenger

Arizona Cardinals coach Ken Whisenhunt had in de wedstrijd tegen de 49ers het geluk aan zijn kant. De Niners zaten stroef in de aanval en daarom  koos Jim Harbaugh ervoor een fake field goal te proberen. Juist op het moment dat de fake werd uitgevoerd, gooide Whisenhunt echter een challenge flag. Omdat hij het niet met de referees eens was.

San Francisco Maakt Arizona Kapot

San Franc

Mijn American football-broeder Maarten en ik zitten komende week in Amerika. Voor Thanksgiving, geboekt via American Sport Safaris. Eigenlijk wilden we een week eerder gaan. Naar San Francisco. Om de divisie-game te zien tegen Arizona Cardinals. Het is maar goed dat we dat niet hebben gedaan.

Braylon Edwards Een 49er

Voormalig first round draft pick, receiver Braylon Edwards, heeft getekend bij de San Francisco 49ers. De ballenvanger, die niet echt bekend staat om zijn balvastigheid, bracht zijn loopbaan tot dusver door bij de Cleveland Browns (het team dat hem draftte) en de New York Jets. Dat laatste team verlengde zijn contract het afgelopen offseason niet. Volgens coach Jim Harbaugh brengt Edwards het team legitiem en groot doelwit in de passing game.

Philadelphia Bouwt Super Bowl Team

Aso

Een van de voornaamste redenen dat Philadelphia Eagles vorig jaar niet kon doordringen tot de Super Bowl, was het feit dat de pass defense zo lek als een mandje was. De formatie liet een franchise record van 31 touchdown passes toe tijdens het reguliere seizoen. Daar moest node wat aan worden gedaan, zo vonden ook de beleidsbepalers.