Categorie: "Cincinnati Bengals"

Goudzoeker raakt teamgenoot met fles

Zo’n lief koppie die Brooks…

De frustraties van de verloren Super Bowl zijn nog niet verdwenen bij alle spelers van de San Francisco 49Ers. Linebacker Ahmad Brooks sloeg teamgenoot Lamar Divens met een bierflesje gevolgd door een vuistslag aan de voordeur van Brooks. Over het hoe en waarom tast men nog in het duister, maar de openbare aanklager van Santa Clara bereidt inmiddels een arrestatiebevel voor. Het zoveelste incident in de offseason met een NFL-speler, maar ook het zoveelste vergrijp van Ahmad Brooks.

Amerikanen vrezen verhuizing naar Londen

Geen Londen voor veel spelers.

De NFL kan niet wachten tot een team verhuist naar Engeland. De spelers staan minder te trappelen voor een permanent avontuur in Londen. De offensive tackle van de Cincinnati Bengals, Andre Whitworth, gaat zelfs zover dat hij zijn shoulderpads aan de wilgen zou hangen als het voor hem ooit zover zou komen. En hij stelt niet de enige te zijn.

Brady Gooit Er Met De Pet Naar

Dude, where's my car?

Cam Newton mocht heel even ruiken aan een echt NFL record: het aantal passing yards om een seizoen mee te beginnen. Newton kwam na zijn prestatie tegen Green Bay op 854 yards, maar moest drie uur later lijdzaam toezien hoe Brady dat record weer verbrak. Brady gooide namelijk opnieuw voor meer dan 400 yards en bracht zijn ‘two-game-total’ op 940 yards.

Bengals Plukken Westkust Leeg

Mays

De ogenschijnlijk nietszeggende wedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Cincinnati Bengals in de derde competitieweek van de NFL (op 25 september) is nieuw leven ingeblazen. Sinds de NFL Lockout eindigde, hebben de Bengals al drie verdedigers van de 49ers overgenomen.

Commissioner Duwde Vick Richting Philly

Crime fighters

NFL Commissioner Roger Goodell is de grote man achter de opleving van Michael Vick. In een interview met GQ zegt de sterquarterback van de Philadelphia Eagles dat hij eigenlijk helemaal niet in The City of Brotherly Love wilde spelen. Goodell haalde hem echter over, terwijl “Cincinnati en Buffalo veel betere bestemmingen voor me waren geweest”.