Categorie: "Cheerleader of the Week"

Swimsuit Edition Bij Abonnement Op USA Sports

USA Sports en Sports Illustrated

Ellen Hoog en Eva de Goede sieren deze jaargang een aantal pagina’s in de nieuwe Swimsuit Edition van Sports Illustrated. Speciaal in samenwerking met PR-bureau Pandaemonium en USA Sports wordt deze speciale zomerse editie van het Amerikaanse tijdschrift gratis aangeboden bij een jaarabonnement op USA Sports.

Victoria Secret Toont Sexy NFL Lijn

Some like it hot

Eindelijk is er ook een NFL-kledinglijn voor mooie MILF-vrouwen en gretige chickies. En die moest natuurlijk getoond worden middels een sexy fotoshoot met een knallende Cheerleader. Een klein probleempje: de dame in kwestie was een die-hard Miami Dolphins fan.

NFL Midseason Cheerleader Awards

Geen Cheerleader, maar een Cheerfan

Soms is een idee zo simpel dat het geniaal is… en dat je jezelf voor de kop slaat dat je het zelf niet hebt bedacht. Dus toen ik op internet de selectie van ”NFL Midseason Cheerleader Awards” zag, heb ik er even over nagedacht om het concept schaamteloos te rippen.

Djalita Cheerleaders Hebben Zondag Een Finale

Hoopvol gestemd

De Djalita Cheerleaders kiezen volgende week zondag 8 november de samenstelling van het nieuwe dansteam. In Club Poema te Utrecht vindt dan de spannende finale plaats van de Cheerleader Dansaudities. 24 danseressen wisten zich gisteren tijdens een voorronde in Vleuten te kwalificeren voor deze eindstrijd.

12 Beste Cheerleader Bikini Videos Aller Tijden

Cheerleader bikinis

Er is maar een manier om de gezonde spanning voor een action-packed Sunday afternoon weg te spoelen. Omdat we al een tijdje niets meer met borsten, benen en pom-poms hebben gedaan (tenminste – niet online), vonden we het daarom tijd om jullie weer eens te behagen met Cheerleaders uit het land van de onbegrensde mogelijkheden. De 12 beste videootjes van cheerleaders in bikini.

Hels Kabaal Rond Admirals Cheerleaders

Cheerios

Het lijkt wel alsof de Djalita Cheerleaders (formerly known as the Admirals Cheerleaders, a.k.a. The Hottest Dance Team in Holland), met een media-offensief bezig zijn. Gisteravond zag ik opeens een nieuwe Albert Heijn commercial voorbij komen, waar ik toch echt de contouren van ex-cheerleaders Anouk en Lindsay meende te ontwaren. En vanmorgen was het fijn wakker worden met een paginagrote plaat van Anouk in Telegraaf Metropool Sport. What the hell…

Admirals Cheerleaders Alive & Kicking

Dag Cheerleader!

Een leuke post voor eenieder die twee jaar na dato nog met weemoed terug denkt aan ‘The hottest dance team in Holland’. Wie zichzelf nachtenlang huilend in slaap dompelde omdat de meiden zomaar van het podium waren verdwenen, kan weer rustig op adem komen. Anouk, Marcelinna, Roxanne, Dagmar (en vele anderen) maken namelijk een doorstart. Onder de Djalita Cheerleaders. Vandaag onthulden ze hun nieuwe website.

Cowboys Cheerleaders Hoogst Intelligent

Cheerleaders

Heb je een goddelijk lichaam en kun je je heupen wiegen op het ritme van ‘Konijntje’? Dan heb je nog steeds niet genoeg in huis om Dallas Cowboys Cheerleader te worden. Kennelijk over het hoofd gezien tussen alle Brett Favre verhalen vond ik namelijk vandaag een verhaal over de cheerleader tryouts van America’s Team. De dames moeten een heuse IQ test ondergaan om toegelaten te worden.