Wij verhuizen naar Gridiron.nl

Tackle dummies

In het leven zijn een aantal zaken onvermijdelijk: geboren worden, dood gaan en verhuizen. Dat laatste is nu waar americanfootball.blog.nl zich de afgelopen weken mee bezig heeft gehouden. Inmiddels staat er een nieuw American football bolwerk in de stijgers op www.gridiron.nl – met meer schrijvers, meer materie en meer exclusief nieuws wordt dit het platform waar je alles te weten komt over deze fantastische sport.

Aan gridiron.nl zijn ook plannen gekoppeld voor een magazine. Gridiron heeft de aspiraties om 24 keer per jaar te verschijnen, circe 32 pagina’s dik. Lijkt dit je wat? Kom dan eens een kijkje nemen op de site. De site is helemaal gratis, maar met een abonnement krijg je straks het magazine en exclusieve televisie content in Gridiron TV.

Lees ook:Launch GridIron American Football Magazine
Lees ook:Shoulderpads Brett Favre Aan Wilgen?
Lees ook:Cursus Zwembad Springen Voor NFL Rookies
Lees ook:Swimsuit Edition Bij Abonnement Op USA Sports
Lees ook:Sabattical Americanfootball Blog Voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.