Categorie: "NFL Europa"

Wij verhuizen naar Gridiron.nl

Tackle dummies

In het leven zijn een aantal zaken onvermijdelijk: geboren worden, dood gaan en verhuizen. Dat laatste is nu waar americanfootball.blog.nl zich de afgelopen weken mee bezig heeft gehouden. Inmiddels staat er een nieuw American football bolwerk in de stijgers op www.gridiron.nl – met meer schrijvers, meer materie en meer exclusief nieuws wordt dit het platform waar je alles te weten komt over deze fantastische sport.

NFL zwijmelt zich een ongeluk met de Engelsen

Van de discus-ring naar de Gridiron… omdat je Engels bent…

Er is sprake van een onvervalste romance tussen de VS en de UK in de NFL. Waar commissioner Goodell niet uitgesproken raakt over wedstrijdjes spelen in Londen, staan drie onbewezen Engelse footballers in het middelpunt van de belangstelling in Californië. De UK-PR-machine lijkt op stoom te komen.

Nieuw Tijdschrift Over American Football?

Nieuw American football tijdschrift in Nederland

De redactie van het Americanfootball.blog heeft het op de heupen gekregen. In navolging van het klasse tijdschrift USA Sports wil de American football poot nu ook een eigen American football tijdschrift op de markt brengen met de pakkende  titel: American Football.

Amerikanen vrezen verhuizing naar Londen

Geen Londen voor veel spelers.

De NFL kan niet wachten tot een team verhuist naar Engeland. De spelers staan minder te trappelen voor een permanent avontuur in Londen. De offensive tackle van de Cincinnati Bengals, Andre Whitworth, gaat zelfs zover dat hij zijn shoulderpads aan de wilgen zou hangen als het voor hem ooit zover zou komen. En hij stelt niet de enige te zijn.

London Jaguars nog kwestie van tijd

Sneu voor de Jaguars van het zonnige Florida naar het regenachtige Londen.

De NFL heeft nog dit decennium een NFL team in Londen. Komend seizoen worden voor het eerst twee NFL-wedstrijden in de Engelse hoofdstad gespeeld. Volgens Roger Goodell worden dit er snel drie. De Jacksonville Jaguars zouden dan twee van hun acht thuiswedstrijden afwerken in het Verenigd Koninkrijk. Niet persé op Wembley overigens.

Ook Gibran Hamdan Terug Naar ArenA

Gibran Hamdan

Zes jaar nadat hij voor het laatst voet zette in de Amsterdam ArenA, keert Gibran Hamdan terug naar de plek waar zijn American football-carriere van de grond kwam. Hamdan is de zoveelste ster uit het roemrijke Admirals-verleden die de Super Bowl Party in de Amsterdam ArenA een bezoek aandoet. Hamdan reist samen met zijn goede vriend Skyler Fulton naar Amsterdam om samen met de Orange Army in de nacht van 3 op 4 februari naar Super Bowl XLVII te kijken. Het tweetal heeft nog een speciale verrassing in petto.

NFL London: Wat Vond Jij Ervan?

London Calling

Ik heb gemengde gevoelens overgehouden aan mijn trip naar London. Vorige week was ik daar te gast als hoofdredacteur van USA Sports, uit naam van ESPN America. In plaats van dat ik echter werd ondergedompeld in een warm bad, deed de NFL International Game me een beetje koud aan.