Categorie: "While You Were Sleeping"

Blogger Terug In Zeikende Regen

Terugbloggen

Iedereen heeft in de coulissen kunnen zien hoe het klimaat in Curacao mijn reputatie als voleerd footballkenner aan gruzelementen heeft gegooid. De American football-blogger daarom weer terug op Nederlandse bodem… maar momenteel te vermoeid om ook maar meer dan tien zinnige regels achter elkaar op papier te krijgen. Vanaf morgen daarom weer volle kracht vooruit – als je met veel Tebow Time die vermaledijde jetlag een spiral tussen de ogen hebben gegooid.

While You Were Sleeping: Week 4

So Lively

Terwijl Amerika vannacht met verbijstering moest aanhoren dat topacteur Leonardo DiCaprio met de geheime zus van Maarten van den Broek heeft gebroken, stond ik op het punt om de Maas bij Cuyk te bedwingen met mijn dekselse speedboat. Heerlijke halve maan aan de hemel, maar uiteindelijk gebiologeerd achtergebleven in Amsterdam. Geboeid door een mooie hoogblonde dame: quarterback Curtis Painter van de Indianapolis Colts. Painter liet zien dat de toekomst zonder Peyton Manning er somber uitziet.

While You Were Sleeping: Week 2

Killing spree

Ik had wilde zeven-kleuren dromen vannacht. Door een cocktail van Egyptische killerbee honing en grootmoeder’s champignons, gedipt in een flinke slok sherry. Een oud-familierecept tegen griep. Wellicht dat ik daarom dacht dat er tijdens het tweede kwart een klein eekhoorntje in zijn eigen endzone werd verslonden door een yeti, wiens handen -zelfs in erecte toestand- de grond raakte.

While You Were Sleeping: Week 1

Agentschap

In de nacht van maandag op dinsdag lag jij je knuffeldekentje te berijden, terwijl er maar liefst twee Monday Night Football games aan de gang waren. De wedstrijd tussen de Oakland Raiders en de Denver Broncos was een ouderwetse division rivalry. Zeikende regenstormen, twee teams die met de poten van elkaar af konden blijven. Met bebloede baarden tot gevolg. En Kyle Orton.

2011 NFL Combine Van Start

NFL

Vandaag start in Indianapolis de NFL combine, het jaarlijkse evenement waar ruim 250 NCAA atleten op werkelijk alles worden getest en beoordeeld door NFL scouts. Vaak rijst de vraag: wat kunnen de jongens verdienen met goede  prestaties de komende dagen? Het antwoord is simpel: centjes. Heel veel centjes. Door: Saman Alzahawi.

De Voordelen Van De Gespreide Draft

Spread offense

De NFL vaart wel bij de nieuwe Draft constructie. Voor het eerst in de geschiedenis werd de eerste ronde van de Draft afgewerkt op de donderdagavond. De rest van de Draft volgt vannacht (vrijdag) en zaterdag. De televisiekijkcijfers laten explosief hoge televisieratings zien en ook voor NFL-fanaten is de spreiding over drie dagen een ware ‘dream come true’.

NFL Draft Live Op Americanfootball.blog.nl

Pyjama Party

Hoe groot mijn passie voor American football is? Laten we het zo stellen: als jij volgende week donderdag aspiraties had de nacht voor de televisie door te brengen, dan heb je nu een partner in crime. Americanfootball.blog.nl gaat het nachtelijke avontuur op donderdagnacht 22 april live verslaan. Trommel je vrienden op and have a pyjama party!