Categorie: "Jacksonville Jaguars"

NFL-owner koopt Fulham van Al-Fayed

Straks eigenaar van twee Londense clubs?

De familie Khan maakt zich op voor een verhuizing naar Londen. De eigenaar van de Jacksonville Jaguars heeft namelijk de Engelse voetbalclub Fullham overgekocht van de Egyptische miljardair Mohammed Al-Fayed. Met de aankoop van de club uit West-Londen, worden de geluiden voor de permanente verhuizing van de Jacksonville Jaguars naar Londen weer sterker. Het stadion van Fulham gaat in ieder geval al uitgebreid worden naar een capaciteit van 30.000 toeschouwers. Zo’n beetje de gemiddelde aantallen die ze nu in Jacksonville kennen…

Rams weer terug naar LA?

De fans in LA zijn er al klaar voor!

De liefde tussen de stad St. Louis en de franchise van de Rams lijkt voorbij. Het Edward Jones Dome is aardig verouderd en had een upgrade nodig van een slordige 700 miljoen dollar. Helaas wil de gemeenteraad de portemonnee niet trekken en dus lijkt een breuk nabij. De Rams kunnen nu namelijk onder het contract uit met het stadion na het 2014 seizoen. De verhuiswagens in Los Angeles staan al klaar. Die stad heeft namelijk een nieuw stadion in de aanbieding en bovendien hebben Rams en LA al een rijk verleden samen.

Jaguars zetten Londen in wachtkamer

Laatste investeringen in Jacksonville?

De Jacksonville Jaguars gaan ruim 40 miljoen Sterling pounds in hun Everbank Field Stadium steken. Een verrassende move van de franchise van wie werd aangenomen dat ze binnen afzienbare tijd zouden verhuizen naar Londen. Investeringen speciaal voor de fans voor een nieuwe stadionscherm en in de fanzone. Een teken dat de ploeg uit Florida door alle berichtgevingen nog meer fans zou verliezen voor de tijd dat ze nog in Jacksonville zitten.

David Beckham naar de NFL

Beckham zal goed staan op een Jaguars shirtje…

De geruchten worden steeds hardnekkiger dat David Beckham zijn loopbaan gaat voortzetten in de NFL. Als kicker zou hij de driepunters binnen moeten gaan schieten. Bij welk team is niet bekend, maar kijk niet raar op als hij bij de Jacksonville Jaguars in de selectie gaat verschijnen. Dit team wordt primair gelinkt als franchise die naar Londen gaat verhuizen. Voordat het zover is speelt dit team jaarlijkse thuiswedstrijden in Engeland en David Beckham zou hierbij de ultieme PR-tool zijn. Je hoeft geen ondernemer te zijn om te snappen dat de shirtjes met Beckham achterop als warme broodjes over de toonbank zullen gaan.

London Jaguars nog kwestie van tijd

Sneu voor de Jaguars van het zonnige Florida naar het regenachtige Londen.

De NFL heeft nog dit decennium een NFL team in Londen. Komend seizoen worden voor het eerst twee NFL-wedstrijden in de Engelse hoofdstad gespeeld. Volgens Roger Goodell worden dit er snel drie. De Jacksonville Jaguars zouden dan twee van hun acht thuiswedstrijden afwerken in het Verenigd Koninkrijk. Niet persé op Wembley overigens.

Levende Bowling Bal Raakt Slaags

Bowling Green

In de juli-uitgave van USA Sports komt een aardig verhaal over hoe atleten hun off-season besteden. Tot veel verder dan geld verbrassen en opgepakt worden door de politie is de redactie echter niet gekomen. Ook vandaag is dat verhaal weer onderstreept, nu duidelijk is geworden dat Maurice Jones-Drew (running van de Jacksonville Jaguars) onderwerp is van een politie-onderzoek.