Categorie: "Tampa Bay Buccaneers"

Rugnummer overgekocht voor 50k

50k voor 24? Verkocht! Geen probleem!

Darrelle Revis vindt zichzelf het meest fantastische dat er is. Met de term ‘Revis-Island’ daagt hij zijn tegenstanders uit en hierbij mag zijn rugnummer 24 natuurlijk niet ontbreken. Om dit rugnummer bij zijn nieuwe club van de Tampa Bay Bucanneers te mogen dragen moest hij dan ook diep in de buidel tasten. Safety Mark Barron speelde perfect in op de ijdelheid van Revis en verkocht nummertje 24 voor maar liefst 50.000 dollar. Een recordbedrag.

Tampa Wil Niet Meer Naar London

Apocalypse

Een teken van de apocalypse: de Tampa Bay Buccaneers willen geen wedstrijden in London weer spelen. Dat is een bittere pil voor NFL UK Managing Director Alistair Kirkwood, die eigenlijk stiekem had gehoopt dat de Buccs vaker voor Buckingham Palace wilde paraderen. Als London’s team.

Haynesworth Smacht Naar Zon

Alberto

Toen Albert Haynesworth naar New England verkaste, noemde hij dat een ‘career saver’. Hij hield het precies tien weken vol. Dus hoe serieus moeten we het statement van ‘Big Al’ nemen als hij zegt dat hij al die tijd al in Tampa Bay had moeten spelen? Tampa is de enige ploeg die Haynesworth graag genoeg wilde hem om een ‘waiver claim’ voor hem in te dienen.

Depressieve Tiki Wil Terug Veld Op

Tikibad

De 36-jarige running back Tiki Barber wil terug het veld op. Vier jaar nadat hij voor het laatst een American football heeft aangeraakt, zegt de mislukte presentator dat hij football meer dan ooit nodig heeft. Barber speelde voor het laatst in 2006, voor de New York Giants. Toen hij de shoulderpads aan de wilgen hing, viel hij in een donker gat.

Tampa Bay Steelt Monster

Op 'm Bouwen

De val van defensive lineman Da’Quan Bowers is waarschijnlijk het verhaal van de huidige NFL Draft. De verdediger -ooit geprojecteerd als een Top 5 selectie- ging pas laat in de tweede ronde over tafel. Naar de Tampa Bay Buccaneers, notabene, die naarstig op zoek waren naar een pass-rusher. Hiermee verzekerde men zich op One Buccs Road van de derde geniale Draft in evenzoveel tijd.