Categorie: "St Louis Rams"

Rams weer terug naar LA?

De fans in LA zijn er al klaar voor!

De liefde tussen de stad St. Louis en de franchise van de Rams lijkt voorbij. Het Edward Jones Dome is aardig verouderd en had een upgrade nodig van een slordige 700 miljoen dollar. Helaas wil de gemeenteraad de portemonnee niet trekken en dus lijkt een breuk nabij. De Rams kunnen nu namelijk onder het contract uit met het stadion na het 2014 seizoen. De verhuiswagens in Los Angeles staan al klaar. Die stad heeft namelijk een nieuw stadion in de aanbieding en bovendien hebben Rams en LA al een rijk verleden samen.

‘Secretary of Defense’ overleden

Deacon Jones als derde lid van de Fearsome Foursome overleden.

Een van de allerbeste verdedigers in de NFL is gisteren overleden. Deacon Jones, bijgaand Secretary of Defense’ overleed op 74 jarige leeftijd. Zoals gebruikelijk in de NFL wordt hierbij wel vermeld dat dit een natuurlijk dood was. Met zijn overlijden is Rosey Grier de enige nog in leven zijnde lid van de Fearsome Foursome, volgens geschiedkundigen de beste defensive line ooit in de NFL. Als defensive end maakte Jones maar liefst 173,5 sacks in de 190 wedstrijden die hij speelde.

Beliebers schofferen NFL-sterren

Canadese Bieber kent NFL-sterren waarschijnlijk niet.

Kom niet aan Justin Bieber, want dan krijg je met de Beliebers te maken. NFL-coryfeeën Keyshawn Johnson en Eric Dickerson hebben dit aan den lijve ondervonden. Het duo ergerde zich via (social) media aan het rijgedrag van het Canadese playback-sterretje door hun rustieke woonwijk in California. Ze moesten hun frustraties bekopen met haat-tweets van jeugdige Beliebers die waarschijnlijk nog nooit van de twee football-spelers hebben gehoord.

Super Bowl Party VIPs geven Clinic

Bart Andrus

TOPSCORE Amsterdam organiseert in samenwerking met USA Sports en tv-zender ESPN America een American football clinic voor de jeugd. Hiervoor heeft het project maar liefst vier spelers en coaches met NFL-ervaring naar Nederland gehaald, waaronder de huidige wide receiver van de St Louis Rams Austin Pettis. De clinic vindt plaats op zaterdag 2 februari van 11.00 – 13.00 uur en is toegankelijk voor leden van de AFBN en het TOPSCORE-project. De clinic vindt plaats in Sportcentrum Caland aan de Eliza van Calcarstraat in Amsterdam.

Meet & Greet St. Louis Rams WR Austin Pettis Op Super Bowl Party

Ram Up

Het is de Super Bowl Party opnieuw gelukt een grote naam naar Nederland te halen. Niemand minder dan St Louis wide receiver Austin Pettis komt op 3 februari aanstaande voor een Meet & Greet, tijdens de enige officiele Super Bowl Party van Nederland. Pettis heeft de agenda vrijgemaakt om handtekeningen uit te delen en met Nederlandse fans op de foto te gaan. Pettis zal dit op specifieke tijden tijdens het avondvullende programma doen. Voor de rest staat Pettis in de startblokken om oud-teamgenoot Cedric Febis de hand te schudden en om de spannende titelstrijd tussen San Francisco 49ers en Baltimore Ravens te aanschouwen.

NFL London: Wat Vond Jij Ervan?

London Calling

Ik heb gemengde gevoelens overgehouden aan mijn trip naar London. Vorige week was ik daar te gast als hoofdredacteur van USA Sports, uit naam van ESPN America. In plaats van dat ik echter werd ondergedompeld in een warm bad, deed de NFL International Game me een beetje koud aan.

Start Free Agency Als Vanouds Agressief

Free

Jeff Fisher heeft zijn Russische eigenaar eens lief in de ogen gekeken. De ploeg heeft op de eerste avond van free agency namelijk flink wat free agents op de deurstoep staan. De Rams zijn op moment van spreken bezig met cornerbacks Cortland Finnegan, Carlos Rogers en Tracy Porter. Verder verdiept het team zich in receivers Pierre Garcon.

Fisher Kiest Voor Rams

Titans

Voormalig Tennessee Titans hoofdcoach Jeff Fisher heeft gekozen voor de St Louis Rams. De oefenmeester kiest hiermee voor de zekerheid, die hij bij de Miami Dolphins niet had. Fisher gaat naar Missouri, omdat ze daar een bewezen quarterback hebben. En een fantastisch Draft pick.

In De Rats Voor De Rams

Beaver Sam

Het gaat niet goed met de St Louis Rams. Het team had hooggespannen verwachtingen aan de vooravond van het 2011 seizoen. Aan de hand van geestelijk leider Sam Bradford zou de NFC West titel binnen handbereik liggen. Niets is echter minder waar. De Rams hebben nog geen wedstrijd gewonnen en leiden de NFL in aanvallende onkunde: de formatie heeft pas 56 punten gescoord dit seizoen.