Categorie: "Tennessee Titans"

Beslissing Peyton Manning Nabij

Manning

De Peyton Manning sweepstakes lijken nog tussen drie teams te gaan. De Tennessee Titans, de Denver Broncos en de San Francisco lijken allemaal nog im Play voor de services van een van de beste quarterbacks ooit. Voor de Seattle Seahawks, Arizona Cardinals en de Miami Dolphins lijkt het ijdele hoop – alhoewel speculaties over het mogelijke contract van Manning ze alsnog een mooie troef zou kunnen geven.

Miljonair Wil Meer Ballen

CJ

Chris Johnson en Adrian Peterson tekenden voorafgaand aan het NFL seizoen fantastische miljoenencontracten. De een (Johnson) was in de eerste competitiewedstrijd nauwelijks zichtbaar, terwijl de ander (Peterson) een puike wedstrijd had… maar verloor. Vooral de prestatie van Johnson viel in negatieve zin op.

Roadrunner Nog Niet In Tennessee

Roadrunner

Running back Chris Johnson heeft zich nog niet gemeld voor het trainingskamp van de Tennessee Titans. De rapste man van de National Football League is ontevreden met zijn huidige contract en wil dat de ploeg met hem onderhandeld over een nieuw jaarsalaris. Johnson verdient nu ongeveer 800k dollar. Een schijntje voor een man van zijn caliber. In drie seizoenen vergaarde de aanvaller meer dan 4.500 rushing yards en 1.000 receiving yards. En dat is een unicum.

“Oh No, They Killed Kenny”

Kenny

Het is een bijzonder jaar geweest voor Tennessee Titans wide receiver Kenny Britt. De playmaker van de ploeg is sinds oktober 2010 al vijf keer gearresteerd. De laatste twee arrestaties vonden in juni plaats en dat zal Britt zeker duur komen te staan. Tenminste, als Commissioner Roger Goodell enigszins de lijn doortrekt, die hij de afgelopen seizoenen heeft getrokken voor spelers met grote problemen.

Fisher Weg Bij Tennessee

Fisher

Vroeger kon Bart Andrus in geval van nood altijd voor een baan aankloppen bij long-time friend Jeff Fisher. Maar de rollen zijn nu omgekeerd. Als een donderslag bij heldere hemel zijn de Tennessee Titans en de langst regerende hoofdcoach uit de NFL uit elkaar gegaan. En dat is nog geen maand, nadat de intenties werden uitgesproken om er samen nog een jaartje aan vast te plakken.