Categorie: "San Francisco 49ers"

Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

Ik zie mezelf er al tussen staan!

Beste lezer… ik heb uw hulp nodig bij een belangrijke keuze. In oktober ga ik de klassieke reis maken door het Zuidwesten van de VS. Uiteraard mag daarbij een bezoekje aan een NFL-game niet ontbreken. Nu heb ik de keuze om op zondagavond naar twee wedstrijden te gaan nabij elkaar. Maar welke zal ik kiezen?: San Francisco 49ers tegen de Houston Texans of de Oakland Raiders tegen de San Diego Chargers? Help?

Quarterback als Ajacied in Feyenoord-kleren

Weinig respect voor de fans?

Wat als Johan Cruijff zich zou kleden in een Feyenoord-shirtje? O, wacht… dat hij heeft hij gedaan. Dan wat als Christian Eriksen een PSV-tenue zou aantrekken? Genoeg stof voor haat-mails van fans. Het lijkt dus geen slimme actie van 49ers quarterback Colin Kaepernick om met een petje rond te lopen van de Miami Dolphins. Maar de jonge ballenwerper is zich van geen kwaad bewust.

Goudzoeker raakt teamgenoot met fles

Zo’n lief koppie die Brooks…

De frustraties van de verloren Super Bowl zijn nog niet verdwenen bij alle spelers van de San Francisco 49Ers. Linebacker Ahmad Brooks sloeg teamgenoot Lamar Divens met een bierflesje gevolgd door een vuistslag aan de voordeur van Brooks. Over het hoe en waarom tast men nog in het duister, maar de openbare aanklager van Santa Clara bereidt inmiddels een arrestatiebevel voor. Het zoveelste incident in de offseason met een NFL-speler, maar ook het zoveelste vergrijp van Ahmad Brooks.

NFL zwijmelt zich een ongeluk met de Engelsen

Van de discus-ring naar de Gridiron… omdat je Engels bent…

Er is sprake van een onvervalste romance tussen de VS en de UK in de NFL. Waar commissioner Goodell niet uitgesproken raakt over wedstrijdjes spelen in Londen, staan drie onbewezen Engelse footballers in het middelpunt van de belangstelling in Californië. De UK-PR-machine lijkt op stoom te komen.

Live Blog: New York Giants at San Francisco 49ers

Phoenix

Is ook wel weer eens lekker: een live blogje van mijn kant. Moet dit seizoen sowieso wel weer wat vaker te doen zijn, want de Niners zijn dit seizoen regelmatig op Prime Time te vinden. Dus klaar voor de lollypopkop van Joe Buck, het verrotte smoeltje van Pam Oliver en de gehaaide passes van ‘The Phoenix”. Hier gaan we dan.

Peyton Manning Dus Naar Broncos

Smith

Indianapolis Colts quarterback Peyton Manning gaat dus naar de Denver Broncos. Hij verkoos een contractaanbod van zijn golfbuddy John Elway boven een kans om meervoudig Super Bowl kampioen te worden in San Francisco. De dollars in het contract van Manning spreken boekdelen. Ondanks dat de quarterback vijf nekoperaties heeft gehad sinds zijn laatste actie op het veld, krijgt hij 96 miljoen dollar voor de komende vijf seizoenen.

Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh

Curveball

De Miami Dolphins hebben de 49ers een aardige curveball gegooid door opeens actief achter quarterback Alex Smith te gaan. Het lijkt een powerplay van de Dolphins, ongetwijfeld om coach Jim Harbaugh een hak te zetten. Wie de geschiedenis kent, weet ook waarom.