Categorie: "Philadelphia Eagles"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

Nieuwe pitbull-drama in NFL?

Bryce Brown is toch wel een goede hondeneigenaar.

Bryce Brown heeft zijn pitbulls teruggekregen. De runningback van de Philadelphia Eagles leek even de nieuwe Michael Vick te worden in de NFL. In mei werden zijn honden in beslag genomen bij een inval bij een fokker op verdenking van hondengevechten. De pitbull en diens zeven puppy’s werden teruggestuurd naar Brown omdat hij volgens de politie geen banden had met de gearresteerde fokker. De NFL kan opgelucht ademhalen nu een nieuw schandaal met honden in de kiem is gesmoord.

Charity game eindigt in bloederig gevecht

Deze fan had het charity event niet helemaal begrepen…

Philadelphia Eagles runningback LeSean McCoy zag zijn charity wedstrijd eindigen in mineur. Een vriendschappelijk bedoeld potje softballen werd beslecht met de knuisten door twee deelnemers. Er waren diverse NFL-spelers bij aanwezig, maar die zouden het netjes gehouden hebben. Het was het tweede jaar dat McCoy middels de softball wedstrijd geld wilde inzamelen voor de spierziekte ALS. Het doel werd voorbijgeschoten toen de deelnemers werden afgevoerd door de politie en ook nog even naar het ziekenhuis moesten.

Jay-Z haalt volgende NFL-speler binnen

Jackson: ballenvanger goes rapper?

Vorige week spraken we al over de nieuwe baan van Jay-Z als spelersmakelaar. De NFL is minder enthousiast, maar dat weerhoudt deze liedjes-rapper met zijn bedrijf Roc Nation er niet van om verder te shoppen onder de spelers. De nieuwste aanwinst lijkt DeSean Jackson te worden. De sterreceiver van de Philadelphia Eagles brak onlangs met de alom bekende Drew Rosenhaus en flirt nu openlijk met Jay-Z’s bedrijfje. Deze samenwerking zou wel eens breder kunnen gaan dan de Gridiron en heeft iTunes potentieel.

Monstertackle Mist Eagles Seizoen

Jason Peters

Tegenslag voor de Philadelphia Eagles. Een van hun meest betrouwbare offensive linemen heeft voor de tweede keer dit offseason zijn Achillespees gescheurd. Left tackle Jason Peters viel in zijn tuin van een soort Segway-machine. Behalve een face plant, hield de mastodont hier ook een nieuwe scheur in zijn Achilles aan over.

Andy Reid Uitgekotst In Philly

Fire Andy

Na het bijwonen van een wedstrijd van de Philadelphia Eagles is het moeilijk om te geloven dat hoofdcoach Andy Reid volgend jaar nog bij het team is. Natuurlijk hebben de fans geen beslissende stem, maar er waren er maar weinig die zich na het schandalige verlies tegen de New England Patriots (38-20) nog in het beleid van de voorman kunnen vinden. Een keihard “Fire Andy!” viel als een spreekkoor over het stadion heen.

Philadelphia Ziet Ze Vliegen

Sitting duck

De Chicago Bears wonnen gisteren -in mijn bescheiden optiek onverwacht- van de Philadelphia Eagles. Het team van Michael Vick en coach Andy Reid maakte het zichzelf ook niet echt makkelijk. Twee kleine observeringen, die het team management wellicht mee moet nemen voor de toekomst.