Categorie: "Denver Broncos"

Dockett krijgt er geen vinger tussen

Luke, I am your Father…

Decennia geleden werd American  Football gespeeld met lederen helmpjes, zonder facemask… Darnell Dockett liep tijdens de fandag van de Arizona Cardinals deze week met exact het tegenovergestelde over het veld. De defensive lineman was de graaiende vingers van zijn tegenstanders beu en kwam op de proppen met een gezichtsmasker dat niet zo misstaan in een futuristische versie van de Predator films. Had Hasselbach dit maar gehad.

Boston Strong voor Tebow

Worden Brady en Tebow een innig stel achter de Patriots offensive line?

Het anti-abortusproduct Tim Tebow lijkt toch in de NFL te blijven. De New England Patriots staan op het punt hem te contracteren. Dinsdag zou hij al op het trainingsveld staan tijdens mini-camp volgens ESPN. Hiermee wordt de voormalig Heismann-trophy winnaar herenigd met offensive coordinator Josh McDaniels. Inderdaad… de man die een paar jaar terug Tebow koos in de draft voor de Denver Broncos.

Tebow Neemt Controle Over Big Apple

Tim Tebow

De fans in Denver kregen vorig jaar na enig aanhouden hun zin. Tim Tebow werd de startende quarterback van de Broncos, even nadat het publiek een billboard voor hem had ingekocht langs de snelweg. Tebow leidde zijn ploeg naar de playoffs. Onverklaarbaar maar waar, haalde New York Jets coach Rex Ryan vorige week een eigen quarterback controverse in huis door Tebow toe te voegen aan de selectie. Nog geen vier dagen later is het zover: Tebow heeft inmiddels zijn eerste billboard in New York.

Peyton Manning Dus Naar Broncos

Smith

Indianapolis Colts quarterback Peyton Manning gaat dus naar de Denver Broncos. Hij verkoos een contractaanbod van zijn golfbuddy John Elway boven een kans om meervoudig Super Bowl kampioen te worden in San Francisco. De dollars in het contract van Manning spreken boekdelen. Ondanks dat de quarterback vijf nekoperaties heeft gehad sinds zijn laatste actie op het veld, krijgt hij 96 miljoen dollar voor de komende vijf seizoenen.

Beslissing Peyton Manning Nabij

Manning

De Peyton Manning sweepstakes lijken nog tussen drie teams te gaan. De Tennessee Titans, de Denver Broncos en de San Francisco lijken allemaal nog im Play voor de services van een van de beste quarterbacks ooit. Voor de Seattle Seahawks, Arizona Cardinals en de Miami Dolphins lijkt het ijdele hoop – alhoewel speculaties over het mogelijke contract van Manning ze alsnog een mooie troef zou kunnen geven.

Manning Tourt Het Land Rond

Manning

Peyton Manning is als een dronken man, die na een relatie van tien jaar, voor het eerst weer in de kroeg staat. Hij weet zich geen houding te geven, praat graag met andere vrouwen, maar de eerste die hij de knipoog geeft is niet per se de vrouw waar hij de rest van zijn leven mee wil doorbrengen.

Predictor Stick: Week 14

Tebow

De val van het Tebow Imperium. Ik voel het aan mijn water en aan mijn goede vriend, de Predictor Stick. Vorige week kostte Tebow me zo’n kleine 180 euro aan winst bij Bwin. Met een klein tientje had ik belachelijke bets geplaatst, waaronder de overwinning van Arizona op Dallas. Kruist die Gelovige weer mijn pad. In week 14 gloort er echter hoop.