Categorie: "Kansas City Chiefs"

Manning Tourt Het Land Rond

Manning

Peyton Manning is als een dronken man, die na een relatie van tien jaar, voor het eerst weer in de kroeg staat. Hij weet zich geen houding te geven, praat graag met andere vrouwen, maar de eerste die hij de knipoog geeft is niet per se de vrouw waar hij de rest van zijn leven mee wil doorbrengen.

Gaat Josh McDaniels Naar KC?

Romeo Crenell

Tegen het einde van het NFL seizoen is het tijd om schoon schip te maken voor de teleurstellende teams. Na Jacksonville Jaguars, hebben daarom ook de Miami Dolphins en de Kansas City Chiefs hun hoofdcoach bij het grof vuil gezet. Het ontslag van respectievelijk Tony Sporano en Todd Haley stond al langer op de agenda, maar werd door een goed middenstuk van het seizoen telkens uitgesteld.

Blessurespook Gesignaleerd Bij Voordeur Matt

Matt Schaub

Het heeft even geduurd, maar er schijnen nu toch echt quarterbacks bij bosjes neer te vallen. Vooral quarterbacks met de voornaam ‘Matt’. Het betreft Matt Schaub van de Houston Texans en Matt Cassel  van de Kansas City Chiefs. Het tweetal komt naar verwachting niet meer in actie voor hun respectievelijke teams.

Kan Philip Rivers Terugkomen?

Kogelstoter

Is de loopbaan van Philip Rivers in het slop geraakt? De normaal degelijke quarterback van de San Diego Chargers (een vertrouwde hoge pick in Fantasy Football) kent niet zijn beste jaar. Afgelopen Monday Night kwam die slechte ‘vibe’ tot uiting voor een nationaal televisiepubliek. San Diego ging in overtime onderuit tegen Kansas City Chiefs en Rivers had daar een groot aandeel in.

Chief Uitgekafferd Door Hoofdcoach

Matt Cassel

Het valt niet mee om quarterback Matt Cassel te zijn. De quarterback kreeg op basis van zijn ene goede seizoen bij New England Patriots een fantastisch contract aangeboden bij Kansas City Chiefs, maar moet sinds die pot met goud steeds vaker tegen onbegrip vechten. Gisteren kreeg Cassel het bij een 7-6 achterstand zelfs aan de stok met zijn hoofdcoach, de immer opvliegerige Todd Haley.