Categorie: "Televisie"

Beliebers schofferen NFL-sterren

Canadese Bieber kent NFL-sterren waarschijnlijk niet.

Kom niet aan Justin Bieber, want dan krijg je met de Beliebers te maken. NFL-coryfeeën Keyshawn Johnson en Eric Dickerson hebben dit aan den lijve ondervonden. Het duo ergerde zich via (social) media aan het rijgedrag van het Canadese playback-sterretje door hun rustieke woonwijk in California. Ze moesten hun frustraties bekopen met haat-tweets van jeugdige Beliebers die waarschijnlijk nog nooit van de twee football-spelers hebben gehoord.

NFL London: Wat Vond Jij Ervan?

London Calling

Ik heb gemengde gevoelens overgehouden aan mijn trip naar London. Vorige week was ik daar te gast als hoofdredacteur van USA Sports, uit naam van ESPN America. In plaats van dat ik echter werd ondergedompeld in een warm bad, deed de NFL International Game me een beetje koud aan.

Nederlands Flogs.com In Zee Met Fox Sports

Het Nederlandse bedrijf Flogs International zorgt er momenteel voor dat Amerikaanse televisiekijkers van FOX Sports precies weten wat er wanneer op televisie komt. De Amsterdammers zijn verantwoordelijk voor de digitale verspreiding van het televisieschema van één van de grootste sportzenders ter wereld.

Terugkeer Randy Moss Naar NFL

Kiekeboe

Het wordt een interessant off-season. Als het aan Randy Moss ligt tenminste. De fantastische wide-out vindt het na een jaar bankzitten welletjes: hij wil weer de wei in. Moss presenteerde zijn terugkeer tijdens ‘Moss TV’, via zijn eigen Ustream-kanaal. Hij lijkt hiermee in de voetsporen te treden van Ochocinco – die andere New England Patriots ster zonder Super Bowl ring.

Super Bowl Party: Grote Reunie

Ash & Rob: Reunited

Ondanks de tegenstribbelingen van FREDMirals zit er aardig vaart in de Super Bowl Party in het Hard Rock Cafe in Amsterdam. Een search door de ticketmachine leert dat er nog zo’n veertig kaarten (38, als je het precies wilt weten) over zijn. En dat is niet veel, zeker als je bedenkt dat er maandag nog een e-mail nieuwsbrief uitgaat.

Sharon Uit “The Voice” Ooit Cheerleader

Raffish

Ik kijk niet naar ‘The Voice of Holland’, maar had het programma op de achtergrond aan, toen mijn oog op Sharon viel. Vandaar dat mijn conclusie wellicht laat komt en al door duizenden anderen is herhaald. Maar verrek… dat is de Sharon die ooit een Blauwe Maandag Admirals Cheerleader was en waar we een grote toekomst voor op wilden bouwen.

Cutler Weer Knus Met Cavallari

The Hills.

Tijd voor een shownieuwsbericht, het fenomeen waarmee deze blog natuurlijk uiteindelijk razend populair is geworden. Er schijnt namelijk weer schot te zitten in de liefde tussen Chicago Bears quarterback Jay Cutler en reality soap ster Kristen Cavallari. Cutler en Cavallari kende een heuse romance eerder dit jaar.

Eindelijk ESPN America HD in Nederland

HD

ESPN en KPN hebben overeenstemming bereikt over het doorgeven van ESPN AMERICA HD via KPN Interactieve Televisie vanaf 1 september 2011. Door de overeenkomst wordt KPN de eerste televisieprovider in Nederland, die het sportkanaal in High Definition doorgeeft. ESPN AMERICA biedt het hoogste percentage van originele HD sport content in Europa en brengt tegelijkertijd de beste sportcoverage uit de Verenigde Staten naar Nederland. De deal betekent dat KPN kijkers ook naar het vertrouwde ESPN Classic en het standaard ESPN America kanaal kunnen blijven kijken.

Homo’s Nog Immer Geweerd In NFL

Landry

It’s still not okay to be gay in de National Football League. Tenminste, die troosteloze gedachte krijg ik als ik naar bijgaand filmpje kijk van de wedstrijd van de Washington Redskins van dit afgelopen weekend. Charles Mann, een voormalig defensive end uit de National Football League waarvan ik niet eens wist dat hij een tv commentator was geworden, glijdt uit tegen Laron Landry.

Bradshaw Weet Niets Van Aardrijkskunde

Flower Island

Televisiecommentator Terry Bradshaw maakte zichzelf gisteren compleet belachelijk tijdens het wedstrijdverslag tussen de Philadelphia Eagles en de Pittsburgh Steelers. De tv-persoonlijkheid liet doorschemeren dat hij niet wist dat Hawaii de laatst toegevoegde staat van de Verenigde Staten was.