Categorie: "UFL"

Boston Strong voor Tebow

Worden Brady en Tebow een innig stel achter de Patriots offensive line?

Het anti-abortusproduct Tim Tebow lijkt toch in de NFL te blijven. De New England Patriots staan op het punt hem te contracteren. Dinsdag zou hij al op het trainingsveld staan tijdens mini-camp volgens ESPN. Hiermee wordt de voormalig Heismann-trophy winnaar herenigd met offensive coordinator Josh McDaniels. Inderdaad… de man die een paar jaar terug Tebow koos in de draft voor de Denver Broncos.

UFL Wordt Uitgesteld

UFL

Het zit voormalig hoofdcoach Bart Andrus niet mee. Meer dan vier jaar nadat hij moest toezien hoe de stop uit NFL Europe werd getrokken, moet hij nu lijdzaam toezien hoe de UFL wordt uitgesteld. Het kleine broertje van de NFL wilde, in tegenstelling tot de vorige twee seizoenen, lekker vroeg beginnen. In augustus. Zo hoopten de beleidsbepalers dat ze konden profiteren van de NFL lockout.

UFL: Admirals Nighthawks?

Bart Andrus

Persberichtje van de Omaha Nighthawks, de nieuwe club van oud-Admirals hoofdcoach Bart Andrus. Strekking? In navolging van de NFL Europe Headcoach van het Jaar 2005 heeft de club ook defensive coordinator Pete Kuharchek aangetrokken en offensive linecoach Don Lawrence.

UFL Gelijkwaardig Aan Bodem NFL?

Fassel

Het laatste dat de UFL wil doen is in het vaarwater van de National Football League peddelen. De competitievorm heeft zich lekker genesteld in territoriums waar de NFL niet komt en probeert daar aardig te appaleren aan Joe Blow. Maar hoe is het met het niveau gesteld, nu iconen als Jeff Garcia en Daunte Culpepper de overstap naar de ‘second fiddle’ hebben gemaakt. Hoofdcoach Jim Fassel nam geen blad voor de mond.

Jeff Garcia Vlucht Naar UFL

The farmer's wife

Het is quarterback Jeff Garcia (jaartje of 40) niet gelukt om onderdak te vinden in de National Football League. Het logische gevolg is dat hij aankomend seizoen in de UFL balt.

UFL Blijft Spelers Ritselen

Nighthawk

Ook running back Dominic Rhodes heeft een contract getekend bij de United Football League, waardoor deze league opeens meer miljonairs kent dan de NHL. Het nieuws over de voormalig Indianapolis Colts komt op de dag dat geruchten over JaMarcus Russell de ronde doen. Russell, de first overall pick uit de 2007 NFL Draft, werd gisteren gearresteerd met een vrij stroperige en illegale substantie op zak.

UFL Kijkt Overzees Voor Uitbreiding

Overzees

De United Football League kondigde vorige week een uitbreiding aan in Norfolk, Virginia. Nog geen week later laat COO Bill Peterson via Twitter weten dat er een nieuwe uitbreiding aan zit te komen. Ondanks een verlies van 30 miljoen dollar tijdens het eerste operationele jaar (toeval, dat waren ook de verliezen van NFL Europe!), laat United er geen gras over groeien.