UFL Gelijkwaardig Aan Bodem NFL?

Fassel

Fassel

Het laatste dat de UFL wil doen is in het vaarwater van de National Football League peddelen. De competitievorm heeft zich lekker genesteld in territoriums waar de NFL niet komt en probeert daar aardig te appaleren aan Joe Blow. Maar hoe is het met het niveau gesteld, nu iconen als Jeff Garcia en Daunte Culpepper de overstap naar de ‘second fiddle’ hebben gemaakt. Hoofdcoach Jim Fassel nam geen blad voor de mond.

Volgens de coach van de Las Vegas Locos zou zijn formatie goed weerstand kunnen bieden aan de onderste regionen van de NFL-competitie. “Ik denk zeker dat we partij kunnen bieden,” aldus Fassel — ongetwijfeld vol adrenaline naar aanleiding van de belangrijke overwinning van zijn formatie. De ploeg won namelijk van de Sacramento Mountain Lions met niemand minder dat quarterback Daunte Culpepper. Culpepper had tegen Fassel een van zijn slechtste dagen als football prof. Van de zes turnovers die de Mountain Lions af moesten staan aan Vegas, daarvan waren er vijf het directe resultaat van Culpepper blunders (vier interceptions en een fumble).

Niet voor niets was Sacramento hoofdcoach Dennis Green een stuk minder optimistisch over het spelniveau in de NFL. “Het is alsof je de Rams laat spelen tegen Ohio State,” zo luidde zijn assessment.

Wie overigens nieuwsgierig is naar de toekomst van de United Football League — in de januari nummer van USA SPORTS (www.usasports.nl) volgt een exclusief interview met Commissioner Michael Huyghue.

Lees ook:Culpepper Maakt Sprong Naar UFL
Lees ook:Las Vegas Locomotives Houden Cheerleader Audities
Lees ook:Culpepper Naar 49ers?
Lees ook:J.P. Losman Nieuwe Gezicht UFL
Lees ook:Culpepper Verkoopt Zich Aan Buffalo

Eén reactie op “UFL Gelijkwaardig Aan Bodem NFL?

  1. Thomas

    leuke hobby dat UFL

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.