J.P. Losman Nieuwe Gezicht UFL

The Face

The Face

J.P. Losman, een voormalig starter bij de Buffalo Bills, wordt het nieuwe gezicht van de United Football League. De quarterback kondigde vannacht aan dat hij bij het team uit Las Vegas heeft getekend, in de hoop zijn loopbaan weer een kick-start te geven.

In Las Vegas wordt Losman onderwezen door voormalig New York Giants hoofdcoach Jim Fassel. Fassel sleepte in het verleden ook andere quarterbacks door hun midlife crisis. Zo dankt Kerry Collins zijn voormalig coach nog steeds, want Fassel is er de reden van dat hij momenteel nog steeds aan de bak kan in Tennessee.

Losman startte de afgelopen vier seizoenen meer dan 30 wedstrijden voor de Bills, maar moest na een knieblessure zijn meerdere erkennen in Trent Edwards. Losman kreeg vaak het verwijt dat hij zich teveel concentreerde op ster receiver Lee Evans. De cijfers onderstrepen deze stelling: sinds hij zijn opwachting in de NFL maakte gooide hij 33 touchdowns en 34 interceptions.

De quarterback werd in 2004 in de eerste ronde van de NFL Draft (22nd overall) gekozen. Het contract van Losman in de UFL bestrijkt in beginsel slechts 1 jaar. Het is dan ook de stille hoop van de spelverdeler dat hij zich dit seizoen kan bewijzen, om volgend jaar weer in free agency opgepikt te worden door een NFL-franchise.

Lees ook:Vrije Val Van Oakland Raider Houdt Aan
Lees ook:Start UFL: Geen Haar Beter Dan NFLE
Lees ook:Locos Winnen UFL Kampioenschap
Lees ook:UFL Gelijkwaardig Aan Bodem NFL?
Lees ook:Owens Helemaal Los Voor Buffalo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.