Locos Winnen UFL Kampioenschap

Locomotive

Locomotive

Geheel tegen alle logica in hebben de Las Vegas Locos gisteren het eerste kampioenschap in de United Football League weten te bemachtigen. De formatie won in het eigen Sam Boyd Stadion met 20-17  (in overtime) van de Florida Tuskers. De zege was opmerkelijk, omdat de Tuskers tijdens het seizoen twee keer van de Locos hadden gewonnen — en dus zwaar favoriet waren voor de overwinning.

Nu het UFL seizoen ten einde is gekomen (ja, geen wedstrijdverslag, want daar acht ik deze competitie iets te inferieur voor) is het maar te bezien hoe de UFL spelers uitwaaien over het NFL-landschap. Kampioenschapsquarterback JP Losman (21-35 voor 193 yards) maakt er geen geheim van graag terug te keren in de hoogste regionene. Losman werd vorig jaar in Buffalo gebenched voor Trent Edwards — die op zijn beurt dit seizoen weer werd gebenched voor Ryan Fitzpatrick.

De enige speler waarvoor tot nu toe redelijk wat belangstelling bestaat is kicker Matt Bryant – hij heeft zaterdag tryouts bij de Arizona Cardinals en de Atlanta Falcons. De naam van Bryant zal NFL E fans bekend in de oren klinken. Ooit speelde hij voor Frankfurt Galaxy.

Bryant heeft de derde langste fieldgoal uit de geschiedenis van de NFL op zijn naam. Op 22 oktober 2006 trapte hij het ovaal 62 yards ver over de dwarslegger.

Lees ook:UFL Teams Hebben Opeens Logos
Lees ook:J.P. Losman Nieuwe Gezicht UFL
Lees ook:LJ Kotst Coach Uit Via Twitter
Lees ook:Dez Bryant Niet Indrukwekkend
Lees ook:Bryant Betaalt $54.000 Voor Etentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.