Categorie: "Thank YouTube It’s Friday"

Teamcaptain Lingerie Football League Uit Kleren

Zoppelt

Reese Zoppelt. Die naam doet denken aan een Duits Tirolermeisje in een slecht nagesynchroniseerde softporn flick uit de mid jaren tachtig. Maar aangezien deze blog een standaard hoog heeft te houden qua football nieuws, weet je eigenlijk al dat het niet zo is. Zoppelt is namelijk de aanvoerder van de Miami Caliente in de Lingerie Football League. Filmpje!

Thank YouTube It’s Weekend: Obama’s Black Power

Hold on! In tegenstelling tot wat bovenstaande headliner suggereert is dit geen poging om met een rascistische grap makkelijk te scoren. Het is een toevalligheidje, dat me enorm helpt om de goedlopende column "Thank YouTube It's Weekend". Want wat is er nou beter dan een president die wel heel veel Denzel Washington in zich heeft en een wide receiver die bijna de wedstrijd vergooide, omdat hij een tribute wilde doen aan de Verenigde Staten van Amerika.

Thank YouTube It’s Weekend: Hitsig Na Dierenliefde

Ik heb mezelf een behoorlijke hak gezet door gisteren dat filmpje van Terry Tate te laten zien. Het was een mooie voor Thank YouTube It's Weekend, want oorspronkelijk had het natuurlijk helemaal niets met American football te maken. Na de morgen wat in zak en as te hebben gezeten, heb ik er mezelf toch maar overheen gezet. Geniale vondsten vielen mij ten deel, alhoewel ik daarbij ook de regels ietwat heb gebogen om daar mijn voordeel mee te doen. Somehow, denk ik niet dat jullie het me kwalijk gaan nemen.

Thank YouTube It’s Weekend: Vrouw Opent Bierfles Met Tepel

Ik moet toegeven: het wordt steeds moeilijker om het succes van 'Thank YouTube It's Weekend' elke week weer te evenaren. Deze week heb ik gelukkig een fantastische ontdekking gedaan, die gelukkig niets met American football te maken heeft. Elke weldenkende man zou er eentje in huis moeten hebben: een nagenoeg naakte vrouw die bierflesjes opent met haar tepels! Meer wetenschappelijk nieuws (ook hoe je horizontal gestrekt tegen een gebouw oploopt) na de break…

Thank YouTube It’s Friday: Blote Studentes In Binnenstad

Zet een naakte vrouw in de titel van je bericht en Gij zult flink scoren. Daarnaast is het natuurlijk een fantastisch leuk nieuw itempje, dat al ver in de begin van de werkweek leeft bij menig blog-fan. Beide enthousiastelingen hebben namelijk aangegeven erg naar 'Thank YouTube It's Friday' uit te kijken. Dus klommen wij ook deze week weer in de joetjoep-ladder om jullie te voorzien van filmpjes, die zo op het eerste zicht helemaal niets met de NFL te maken hebben.

Thank YouTube It’s Friday: Naakte Danseressen op Hotelkamer

"Thank YouTube It's Friday" steeg vorige week naar nieuwe hoogten, omdat we zo slim waren geweest om de naam van Yolanthe van Kasbergen te misbruiken in onze aankondiging. Het blijft hiermee een van de meest grote succesverhalen van deze blog. Wat is er nou lekkerder dan je in het weekend te verkneukelen aan verhalen die helemaal niets met American football te maken hebben, totdat onze redacteuren hun plasje erover gedaan hebben. 

Thank YouTube It’s Friday: Met Yolanthe Cabau van Kasbergen

Wat een gouden vondst, dat Thank YouTube It's Friday. Oorspronkelijk bedacht terwijl ik mijn mooie vrouw en kinderen aan het filmen was, is het uitgegroeid tot een nieuwe cult-show eerste klas. Een show waarbij we nietszeggende YouTube filmpjes totaal uit hun verband rukken en een flinterdun lijntje leggen naar de NFL. Zeg nou zelf, wie zit daar nou niet op te wachten? Jullie. Oh. Nou. Dan is het maar goed dat Americanfootball.blog.nl geen democratie is. Eat this, suckers!

Thank YouTube It’s Weekend: Week 2

Na het overweldigende succes van de eerste 'Thank YouTube It's Weekend', kon een vervolg niet uitblijven. Onze redactie scande het internet weer af naar verhalen die zo op het eerste oog helemaal niets met American football te maken hebben! Op het eerste oog… want met een beetje creatief denken is zelfs AZ een titelkandidaat.

Thank YouTube It’s Weekend: Week 1

Maarten en ik moeten duidelijk wennen aan de horizontale programmering. Het is ook zo lang geleden dat we echt hebben samengewerkt. Neem nu "Thank YouTube It's Friday". Origineel, leuk in theorie. Een blamage in de praktijk. De bedoeling was oorspronkelijk om op vrijdag niet-football filmpjes te voorzien van een football-twist. Zoals u ziet is het nu zaterdag. En dat was nog maar het kleinste probleem. Ik zal maar niet reppen over de filmpjes die ik vanmorgen over de FC Uden Stallions kreeg toegestuurd. Anyway, Thank God There's YouTube!