Thank YouTube It’s Friday: Naakte Danseressen op Hotelkamer

Hej mature lady!"Thank YouTube It's Friday" steeg vorige week naar nieuwe hoogten, omdat we zo slim waren geweest om de naam van Yolanthe van Kasbergen te misbruiken in onze aankondiging. Het blijft hiermee een van de meest grote succesverhalen van deze blog. Wat is er nou lekkerder dan je in het weekend te verkneukelen aan verhalen die helemaal niets met American football te maken hebben, totdat onze redacteuren hun plasje erover gedaan hebben. 

The Anquan Boldin File

Fantasy Football Nederland (population: 39) werd vorige week naar de strot gevlogen met de blessure van Cardinals wide receiver Anquan Boldin. Teameigenaren zetten het op een huilen of barstten in juichen uit. De beelden, van de doodsmak die Boldin maakte, gingen de wereld over. Americanfootball.blog.nl wist de hand te leggen op de beelden van een oplettende fan op de eerste rij in de endzone. Het blijft een vreselijke klap.

Nieuw contract Lee Evans

De hit op Boldin heeft Buffalo ongetwijfeld aan het denken gezet. Laten we onze ster-receivers vastleggen! De avond nadat Bills receiver Lee Evans een vierjarige contractverlenging tekende (a 37,50 miljoen dollar), vonden we zijn vrouw terug in een hotelkamer in Arizona. Dronken, schaarsgekleed en vol vreugde dat ze aan de kredietcrisis is ontsnapt.

Lees ook:Boldin Dichtbij Nieuwe Deal Met Cards
Lees ook:Boldin Heeft Een Stalker!
Lees ook:Oproep: Geef Boldin Zijn Contract!
Lees ook:11 maagden voor Anquan
Lees ook:Fitz’ helpt Q!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.