Categorie: "New York Giants"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

NFL-speler bedreigt Zimmerman en jury

Zimmerman is vijand bij meerdere publieke figuren.

De VS is in rep en roer over de uitspraak in de rechtzaak van zelfverklaarde burgerwacht Zimmerman. NFL-spelers van naam doen er een schepje bovenop. Victor Cruz (Giants) twitterde dat Zimmerman binnen een jaar wel het slachtoffer zou worden van ‘the hood’. Andere receiver Roddy White (Falcons) ging nog een stapje verder door de 15-koppige jury aan te zetten tot zelfmoord: “All them jurors should go home tonight and kill themselves for letting a grown man get away with killing a kid.”

Afkeurde speler klaagt ‘Bounty’ aan

Had Williams al een Bounty-rule bij de Redskins?

Linebacker Barrett Green zag zijn carrière eindigen dankzij een opgelopen knieblessure in 2004 tussen zijn Giants en de Redskins. Nu klacht hij de dader van toen en diens coach aan. Een aanklacht die een jaar komt nadat deze coach, Gregg Williams, werd geschorst door de NFL voor zijn Bounty-rule. De defensieve coach betaalde zijn spelers als ze een blessure-uitlokkende tackle wisten te plaatsen. Ofschoon dit ging over zijn tijd bij de New Orléans Saints, was dit volgens Green al aan de gang toen hij coachte bij de Redskins. Hij wil nu 10 miljoen dollar zien.

Dood Tony Soprana Raakt Ook NFL

Tony Soprano

Gisteren overleed in Rome de bekende Amerikaanse acteur James Gandolfini, die in de volksmond beter bekend was als Tony Soprano van de gelijknamige televisieserie. Gandolfini was niet alleen het toonaangevende karakter uit The Soprano’s, hij was ook nog eens een geliefde stem bij NFL Films.

Dockett krijgt er geen vinger tussen

Luke, I am your Father…

Decennia geleden werd American  Football gespeeld met lederen helmpjes, zonder facemask… Darnell Dockett liep tijdens de fandag van de Arizona Cardinals deze week met exact het tegenovergestelde over het veld. De defensive lineman was de graaiende vingers van zijn tegenstanders beu en kwam op de proppen met een gezichtsmasker dat niet zo misstaan in een futuristische versie van de Predator films. Had Hasselbach dit maar gehad.

Live Blog: New York Giants at San Francisco 49ers

Phoenix

Is ook wel weer eens lekker: een live blogje van mijn kant. Moet dit seizoen sowieso wel weer wat vaker te doen zijn, want de Niners zijn dit seizoen regelmatig op Prime Time te vinden. Dus klaar voor de lollypopkop van Joe Buck, het verrotte smoeltje van Pam Oliver en de gehaaide passes van ‘The Phoenix”. Hier gaan we dan.

Receiver Avond Voor Super Bowl Ontslagen

Ontslag

New England Wide receiver Tiquan Underwood moet wel de meest zieke man in Amerika zijn, momenteel. Hij zal niet op het speelveld staan tijdens Super Bowl XLVI.De undrafted rookie is gisteren door coach Bill Belichick ontslagen, om plaats te maken voor een extra verdediger. Underwood is een special teams speler, die dit seizoen een keer in actie kwam.