Categorie: "Washington Redskins"

Afkeurde speler klaagt ‘Bounty’ aan

Had Williams al een Bounty-rule bij de Redskins?

Linebacker Barrett Green zag zijn carrière eindigen dankzij een opgelopen knieblessure in 2004 tussen zijn Giants en de Redskins. Nu klacht hij de dader van toen en diens coach aan. Een aanklacht die een jaar komt nadat deze coach, Gregg Williams, werd geschorst door de NFL voor zijn Bounty-rule. De defensieve coach betaalde zijn spelers als ze een blessure-uitlokkende tackle wisten te plaatsen. Ofschoon dit ging over zijn tijd bij de New Orléans Saints, was dit volgens Green al aan de gang toen hij coachte bij de Redskins. Hij wil nu 10 miljoen dollar zien.

‘Secretary of Defense’ overleden

Deacon Jones als derde lid van de Fearsome Foursome overleden.

Een van de allerbeste verdedigers in de NFL is gisteren overleden. Deacon Jones, bijgaand Secretary of Defense’ overleed op 74 jarige leeftijd. Zoals gebruikelijk in de NFL wordt hierbij wel vermeld dat dit een natuurlijk dood was. Met zijn overlijden is Rosey Grier de enige nog in leven zijnde lid van de Fearsome Foursome, volgens geschiedkundigen de beste defensive line ooit in de NFL. Als defensive end maakte Jones maar liefst 173,5 sacks in de 190 wedstrijden die hij speelde.

RGIII Krijgt Oude Veteraan Over Zich Heen

Morgan Freeman en Robert Griffin III

Robert Griffin III is aan het revalideren van een gescheurde knieband en de hele wereld mag weten hoe goed dat wel niet gaat. De jongeling maakt van elke gelegenheid gebruik om even een persconferentie in te lassen en te laten zien hoever hij wel niet voor op schema ligt. Morgan Freeman vindt het fantastisch, maar…

Redskins naam (weer) ter discussie in het Congres

Redskins bekendste fan ‘Chief Zee’ heeft weinig moeite met de teamnaam.

Eigenaar Daniel Snyder van de Washington Redskins zegt nooit de naam van zijn organisatie te zullen aanpassen. Tien leden uit het Amerikaanse congres denken daar anders over. Zij hebben druk brieven geschreven om de naam niet langer te gebruiken als bijnaam voor het NFL-team uit de hoofdstad. Redskins zou ongewenst grievend zijn voor de ‘Native Americans’ zoals ‘Nigger’ dat is voor het Afro-Amerikaanse deel van de bevolking.

Homo’s Nog Immer Geweerd In NFL

Landry

It’s still not okay to be gay in de National Football League. Tenminste, die troosteloze gedachte krijg ik als ik naar bijgaand filmpje kijk van de wedstrijd van de Washington Redskins van dit afgelopen weekend. Charles Mann, een voormalig defensive end uit de National Football League waarvan ik niet eens wist dat hij een tv commentator was geworden, glijdt uit tegen Laron Landry.

McNabb Weigert Armbandje

Play me!

Als quarterback is het soms best handig om een armbandje te dragen. Zodat je snel de plays kunt doorgeven aan je teamgenoten. Hoef je ook niet lang na te denken. Tenzij je het natuurlijk slecht vindt voor je imago.