Categorie: "Persoonlijk"

Wij verhuizen naar Gridiron.nl

Tackle dummies

In het leven zijn een aantal zaken onvermijdelijk: geboren worden, dood gaan en verhuizen. Dat laatste is nu waar americanfootball.blog.nl zich de afgelopen weken mee bezig heeft gehouden. Inmiddels staat er een nieuw American football bolwerk in de stijgers op www.gridiron.nl – met meer schrijvers, meer materie en meer exclusief nieuws wordt dit het platform waar je alles te weten komt over deze fantastische sport.

Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

Ik zie mezelf er al tussen staan!

Beste lezer… ik heb uw hulp nodig bij een belangrijke keuze. In oktober ga ik de klassieke reis maken door het Zuidwesten van de VS. Uiteraard mag daarbij een bezoekje aan een NFL-game niet ontbreken. Nu heb ik de keuze om op zondagavond naar twee wedstrijden te gaan nabij elkaar. Maar welke zal ik kiezen?: San Francisco 49ers tegen de Houston Texans of de Oakland Raiders tegen de San Diego Chargers? Help?

Launch GridIron American Football Magazine

Gridiron

De American football scene in Nederland heeft peper in de reet nodig. En die gaat de redactie van USA Sports Magazine ze geven. De makers van het maandblad beloven de American football crowd zelfs een tweewekelijks American football magazine (24 keer per jaar) van meer dan 32 pagina’s per keer… als er voor 1 augustus 750 abonnees opstaan en zich commiteren aan een jaargang. Hiertoe gaat het magazine de komende weken campagne voeren.

Ouderwets Madden op PC anno 2013

Good Old Madden op PC

Gelukkig ben ik niet de enige die geen spelcomputer heeft. Een niet nader te noemen held in de VS maakt nog steeds actuele rosters voor de laatste versie van het American Football spel Madden 2008. Compleet met actuele pasfoto’s. Heerlijk… stof van die CD-Rom en een voorschot nemen op het komende seizoen.

Heerlijk thuiskomen met Lindy’s!

Heerlijk thuiskomen met Lindy’s

Het is natuurlijk heerlijk thuiskomen als de Lindy’s op de deurmat ligt. Straight from the US of A! Heerlijk ritueel ieder jaar tijdens de zomervakantie om alle teams te bestuderen. Tussendoor geniet je nog van al het lekkers aan de zijlijn. En niet geheel onbelangrijk… de voorspelling van Lindy’s. Wie gaat de Super Bowl winnen. Standaard een keuze die het niet wordt.

Nieuw Tijdschrift Over American Football?

Nieuw American football tijdschrift in Nederland

De redactie van het Americanfootball.blog heeft het op de heupen gekregen. In navolging van het klasse tijdschrift USA Sports wil de American football poot nu ook een eigen American football tijdschrift op de markt brengen met de pakkende  titel: American Football.

Super Bowl Party VIPs geven Clinic

Bart Andrus

TOPSCORE Amsterdam organiseert in samenwerking met USA Sports en tv-zender ESPN America een American football clinic voor de jeugd. Hiervoor heeft het project maar liefst vier spelers en coaches met NFL-ervaring naar Nederland gehaald, waaronder de huidige wide receiver van de St Louis Rams Austin Pettis. De clinic vindt plaats op zaterdag 2 februari van 11.00 – 13.00 uur en is toegankelijk voor leden van de AFBN en het TOPSCORE-project. De clinic vindt plaats in Sportcentrum Caland aan de Eliza van Calcarstraat in Amsterdam.

Voorverkoop Super Bowl Party in Amsterdam ArenA

De voorverkoop van de Super Bowl Party in de Amsterdam ArenA is van start gegaan! Tickets voor de enige officiele Party omtrent de Amerikaanse American football-finale zijn hier te koop. Uiteraard zijn er diverse nepparties over heel Nederland. Maar kom op, mensen, als je de mogelijkheid krijgt om er voor het ‘echie’ bij te zijn? In het enige echte American football stadion dat Nederland ooit rijp was? Het wordt een trip down Memory Lane. De Party wordt gesponsord door USA Sports en ESPN America.

NFL London: Wat Vond Jij Ervan?

London Calling

Ik heb gemengde gevoelens overgehouden aan mijn trip naar London. Vorige week was ik daar te gast als hoofdredacteur van USA Sports, uit naam van ESPN America. In plaats van dat ik echter werd ondergedompeld in een warm bad, deed de NFL International Game me een beetje koud aan.