Categorie: "New England Patriots"

Snoop Dogg steekt moordenaar hart onder de riem

We prayn 4 ya!

Toch nog even een berichtje over Aaron Hernandez… en deze keer een positief berichtje. Rapper Snoop Dogg wilde de van moord verdachte tight end een hart onder de riem steken op Instagram. ‘Keep ya head up. We prayn 4 ya’, waren de veelbetekende woorden, samen met een oude foto van Hernandez en Snoop Doggy Dogg. De post kreeg 22.000 likes, wat aangeeft dat nog niet iedereen de voormalig speler van de Patriots schuldig heeft bevonden vóór de rechtzaak, maar de negatieve reacties aan het adres van de rapper waren even zo groot.

Jachtseizoen geopend in de NFL

Aaron

Op het veld liet Lefeged zijn ‘guns’ al zien.

Hernandez is niet de enige NFL-speler die met zijn klappertjes-pistool heeft lopen zwaaien. Twee andere spelers mochten zich de afgelopen week melden bij de politie. Eerst was er Cleveland Browns rookie Ausar Walcott die na een avondje stappen een man het ziekenhuis in sloeg. Een aanklacht tot poging tot doodslag tot gevolg. Gisteren werd Indianapolis Colts safety Joe Lefeged opgepakt voor verboden wapenbezit, nadat hij bij een politiecontrole doorreed.

Hernandez opgepakt voor moord en ontslagen

Dead man walking…

Tight end Aaron Hernandez heeft het ‘goed’ voor elkaar. De ballenvanger werd vandaag opgepakt voor moord op een kennis en twee uur later zette de New England Patriots hem op straat. Een financiële tegenvaller omdat zijn contract van 40 miljoen dollar in vijf jaar tijd hiermee is verscheurd. Maar wat heb je aan geld als je achter de tralies zit, anders dan te voorkomen dat je ‘iemands bitch’ wordt.

Hernandez aangeklaagd voor niet gerapporteerde schotwond

Hernandez schiet ze lekker los uit de heup!

De Patriots werden de afgelopen geroemd om hun duo tight ends Gronkowski en Hernandez. Zoals Goliath zijn haar verloor, lijkt de angel uit het aanvalspel van de ploeg uit Boston gehaald te worden. Rob Gronkowski sleept zich van operatie naar operatie, waar Aaron Hernandez zich in de afgelopen 24 uur verwikkeld zag raken in twee rechtzaken. Allereerst werd hij ondervraagd voor een moord op een van zijn medewerkers en nu is er een man die hem aanklacht voor een schotwond in zijn gezicht.

Boston Strong voor Tebow

Worden Brady en Tebow een innig stel achter de Patriots offensive line?

Het anti-abortusproduct Tim Tebow lijkt toch in de NFL te blijven. De New England Patriots staan op het punt hem te contracteren. Dinsdag zou hij al op het trainingsveld staan tijdens mini-camp volgens ESPN. Hiermee wordt de voormalig Heismann-trophy winnaar herenigd met offensive coordinator Josh McDaniels. Inderdaad… de man die een paar jaar terug Tebow koos in de draft voor de Denver Broncos.

Gronkowski Blijkt Brekebeentje van NFL

Unbreakable

Het geluk staat niet aan de zijde van Rob Gronkowski. De reusachtige tight end van de New England Patriots moet voor de vijfde keer onder het mes, en dat in een tijdsbestek van slechts een paar maanden. De eerste vier keer was zijn onderarm aan de beurt, maar dit keer is zijn rug het leidend (of lijdend) voorwerp.

NFL London: Wat Vond Jij Ervan?

London Calling

Ik heb gemengde gevoelens overgehouden aan mijn trip naar London. Vorige week was ik daar te gast als hoofdredacteur van USA Sports, uit naam van ESPN America. In plaats van dat ik echter werd ondergedompeld in een warm bad, deed de NFL International Game me een beetje koud aan.