Dexter Met Football Handschoenen

Dexter

Het net lijkt zich rap te sluiten rondom Aaron Hernandez, de tight end van de New England Patriots. De rechter bepaalde vandaag dat het bewijs tegen de voormalige werknemer van de New England Patriots overweldigend is en dat hij niet op borgtocht vrij mag.

Ondertussen stapelen de bewijzen tegen de tight end zich op. Zo zijn kogelhulzen teruggevonden in de auto van Hernandez en is op videobeelden te zien hoe Hernandez en een andere dude net na de moord met pistolen uit de auto van Hernandez stappen.

Verder is er een foto teruggevonden via internet van Hernandez die een Glock pistool vasthoudt, terwijl hij nog op college zit. Alleen dit feit al is strafbaar, omdat Hernandez rond de tijd van de foto nooit ouder had kunnen zijn dan 19 jaar. Volgens de wet mag je in Amerika pas op 21-jarige leeftijd een wapen bezitten, mits daar ook nog eens de juiste vergunningen tegenover staan. De Glock op de foto zou ook maar eens dezelfde Glock kunnen zijn waarmee Hernandez zijn slachtoffer naar de eeuwige jachtvelden schoot.

Ondertussen zijn er ook rapporten boven water gekomen dat Hernandez nu in verband wordt gebracht met een dubbele moord in Boston in 2009. Als dit waar zou blijken, dan zal dit zijn uitwerking kunnen hebben op de lockerroom van de Patriots. Bij 1 moord had men nog de hand boven het hoofd kunnen houden en kunnen spreken van een uit-de-hand-gelopen ruzie, maar bij drie brutale moorden is er iets meer mis… Dan lijkt de zo succesvolle Hernandez een Dexter met football-gloves.

Lees ook:Hernandez aangeklaagd voor niet gerapporteerde schotwond
Lees ook:Nieuw Logo New England Patriots
Lees ook:Hernandez opgepakt voor moord en ontslagen
Lees ook:Snoop Dogg steekt moordenaar hart onder de riem
Lees ook:Gronkowski Poseert Met Pornoster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.