Categorie: "Buffalo Bills"

Teams Vermijden Zware Tags

 

Geld

De Buffalo Bills, Houston Texans en de Seattle Seahawks hebben lange deals weten te bewerkstelligen met hun meest-begeerde spelers. De Bills sloegen vannacht de hamer op een meerjarig contract met receiver Stevie Johnson, terwijl de ‘Hawks zich gelukkig prijzen met running back Marshawn Lynch. De Houston Texans verwelkomen hun ster running back terug in de Lonestar State. Arian Foster maakt de komende vijf seizoenen onderdeel uit van het team.

Opnieuw “Nee” Voor Receivers

Verloren in het Super Bowl drama was natuurlijk het verhaal van de drie ‘grootheden’ uit de NFL-receiver ranks, die opnieuw niet door wisten te breken in de Hall of Fame. Andre Reed, Tim Brown en Cris Carter werden -net zoals vorig seizoen- opnieuw niet geselecteerd voor een buste in de prestigieuze hal der groten. En dat is opmerkelijk, want zelfs op de redactie van USA Sports dachten we dat er tenminste eentje zou doorbreken.

Fitzpatrick Gooit Er Met Pet Naar

Dagobert Duck

Ryan Fitzpatrick van de Buffalo Bills werd 28 oktober jongstleden door de organisatie beloond met een nieuw contract. Met de nieuwe deal verdient Fitzpatrick zo’n 59 miljoen dollar over zes jaar. De quarterback heeft het team daar vooralsnog niet veel voor terug gegeven.

Buffalo Gejinxed Door Zingende Malloot

The original

De Buffalo Bills zijn het heetste team uit de NFL. Na de grandioze overwinning vorige week tegen New England, gekoppeld aan de shootout met de degelijke Oakland Raiders, kan niemand meer om het team heen. Toch hoeft dat niet per se te betekenen dat de formatie ook lang ‘heet’ blijft.

Record En Verlies Voor Pats

Billspatrick

De New England Patriots verbeterden afgelopen zondag enkele team- en NFL-records, maar moesten toezien hoe de tegenstander er met een onverwachte overwinning vandoor ging. Buffalo won uiteindelijk het divisieduel door in de laatste seconde een fieldgoal binnen te trappen.

Commissioner Duwde Vick Richting Philly

Crime fighters

NFL Commissioner Roger Goodell is de grote man achter de opleving van Michael Vick. In een interview met GQ zegt de sterquarterback van de Philadelphia Eagles dat hij eigenlijk helemaal niet in The City of Brotherly Love wilde spelen. Goodell haalde hem echter over, terwijl “Cincinnati en Buffalo veel betere bestemmingen voor me waren geweest”.