Onverschilligheid troef bij Cutler

Jay Cutler

Jay Cutler, die statistisch gezien tot een van de betere quarterbacks uit de geschiedenis van de club hoort, zegt geen geen zorgen te maken over zijn arbeidscontract.

Cutler tekende in 2009, nadat hij naar de Windy City was gehaald in een monstertrade met de Denver Broncos, een contractverlenging tot en met het einde van het 2013 seizoen. Alhoewel zijn cijfers beter zijn dan menig ander quarterback uit de veelbewogen historie van de club, heeft de spelleider niet veel krediet in Chi-town. Onder offensive coordinators Mike Martz en Mike Tice boterde het niet echt. En hoewel hij vorig jaar werd herenigd met zijn oude Denver-teamgenoot Brandon Marshall, zette ook die reunie geen zoden aan de dijk. Met 19 touchdown passes, 14 interceptions en net 3000 yards moest Cutler concessies doen aan een offense die vooral gebouwd was rond de offensive line en Matt Forte.

“Alles komt op zijn pootjes terecht,” zo zegt Cutler, die vaak verweten wordt erg stoicijns te zijn. “Als ik dit jaar niet goed speel, dan begrijp ik dat de kans klein is dat ik hier volgend jaar nog ben. Ik zit echter lang genoeg in deze business om in te zien dat er dan wel weer iets nieuws voorbij komt.”

Mocht Cutler het niet lukken om volgend jaar een baantje op te eisen in de NFL, dan kan hij ook nog een job als huisvader accepteren. Cutler is onlangs (in juni) getrouwd met Kristin Cavallarie.

Lees ook:Bears In Super Bowl XLV?
Lees ook:Cutler Deelt Lakens Met Kristin Cavallari
Lees ook:Cutler Klaar Voor Mike Martz
Lees ook:Dallas Niet Naar Eigen Super Bowl?
Lees ook:Shaun Hill Komt Te Kort In Detroit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.